Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Η Milena Taborda δεν είναι μια απλή Κολομβιανή!

Βρήκε πώς να απογειώσει την καριέρα της 
 
Η Milena Taborda είναι αναμφίβολα ένα μοντέλο που, αν και ακόμη βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας της, δεν περνά καθόλου απαρατήρητη. Γεννημένη στην Κολομβία, μία χώρα που έχει γεμίσει από μοντέλα που προσπαθούν να γίνουν μεγάλο και γνωστό όνομα και να κατακτήσουν τις πασαρέλες, ο ανταγωνισμός δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση για εκείνην.Έτσι, η Κολομβιανή καλλονή, τα πέταξε όλα για χάρη του περιοδικού SoHo και ξύπνησε τολμηρές φαντασιώσεις των αρσενικών, αφού το μόνο που… καλύπτει το γυμνό κορμί της είναι ένα κατακόκκινο σκοινί, το οποίο έχει περάσει από τα πιο επίμαχα σημεία. Η Milena Taborda φαίνεται πως ξέρει πώς να υποτάσσεται και ποζάρει δεμένη γεμάτη σεξ απίλ, αναδεικνύοντας τέλεια τις υπέροχες καμπύλες της. Το πρώτο βήμα για την επαγγελματική ανέλιξη, μόλις έγινε, λοιπόν.
protothema.gr

Victoria Irouleguy: Τη φωνάζουν «μικρή», αλλά μάλλον άδικα...

Σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό «H» 
 
Έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι «Big Brother» της Αργεντινής.

Ο λόγος για την Victoria Irouleguy, η οποία μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά έχει ήδη καταφέρει να «ταράξει» το ανδρικό φύλο με τις σέξι φωτογραφίσεις της.

Κατά την παραμονή της στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» (Gran Hermano) είχε το παρατσούκλι «bebesota», το οποίο στη γλώσσα της σημαίνει «μικρό, χαριτωμένο κορίτσι».

Όπως όμως αποδεικνύουν οι σέξι πόζες της για λογαριασμό του περιοδικού «H», η Victoria δεν έχει τίποτα μικρό πάνω της...
protothema.gr