Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γεννήθηκε αγόρι, έκανε επιτυχία ως κορίτσι και έρχεται στην Ελλάδα για συναυλίες!


Είναι το πιο σέξι κορίτσι στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Κι ας μην γεννήθηκε κορίτσι.... Η Nomi Ruiz και το συγκρότημα της, οι Jessica 6 έρχονται από την Νέα Υόρκη σε λίγες μέρες για τρεις μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.


Τα πάντα στους Jessica 6 γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτι, μοντέλο, αλλά κυρίως τραγουδίστριά τους, η οποία αν και είναι τρανσέξουαλ, βλέπει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες.

Ποιος θα μπορούσε να καταλάβει την πραγματικότητα, αν έβλεπε «ανυποψίαστος» το βιντεοκλίπ για το hit-single 'White Horse' που τόσο πολύ ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι;

Όταν κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος ρώτησε την Nomi αν έχει κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου, αν είναι δηλαδή τρανσέξουαλ και όχι ας πουμε κάτι άλλο, εκείνη απάντησε με ένα λοξό βλέμμα λέγοντας: Γιατί; Μήπως θα κάνουμε σεξ μαζί;

Κι όμως, η Αμερικανίδα Nomi Ruiz, η. πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με την ιστοσελίδα the new gay, μπορεί να αποφεύγει να μιλάει για τον εαυτό της, ξέρει όμως να τραγουδάει και μάλιστα εξαιρετικά.

H Nomi και οι Jessica 6 θα εμφανιστούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Koo Koo Live στην Αθήνα, την Παρασκευή 23/9 στο Clo-Cielo στη Ρόδο και την Κυριακή 25/9 στον Όμιλο στη Θεσσαλονίκη। Αν θες να την δεις απο κοντά, μπορείς να βρεις εισιτήρια με 15 ευρώ (Ticket House - Aθήνα) Ταμείο: 20 ευρώ.

.tlife.gr

"Αναστέναξε" η Βραζιλία με τη Rihanna!

Σέξι on stage


http://img.protothema.gr/841E9D68933B66D5C48A3C5C4D1229FF.jpg
Κάθε φορά είναι πιο σέξι και «καυτή» από την προηγούμενη η Rihanna που ξέρει καλά τον τρόπο να μην απογοητεύει ποτέ το κοινό της. Αυτή τη φορά η νεαρή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος άφησε άφωνους τους fans της Βραζιλίας, όπου μάλιστα τραγούδησε για πρώτη φορά.

Με ένα δικτυωτό καλσόν, ένα κορμάκι και μια μπλούζα από πάνω αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της η Rihanna ξεσήκωσε το κοινό με την εμφάνισή της και τις χορευτικές της ικανότητες.



Η Ελληνίδα που πήρε τα μυαλά του «Ονούρ»!

Για τις ανάγκες της σειράς: «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»


http://img.protothema.gr/71816C1574EE47A85C65F6CFC4E426CF.jpg

Όχι, ο τηλεοπτικός «Ονούρ» και κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντς δεν χωρίζει από την αγαπημένη του «Σεχραζάτ» (Μπενγκιουζάρ Κορέλ)… απλά η καρδιά του θα χτυπήσει για λίγο για την ελληνίδα ηθοποιό, Ρόμυ Βασιλειάδη, η οποία θα παίξει στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός τούρκος ηθοποιός.

Η Ρόμυ, η οποία γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή και μετά από ενάμιση μήνα συνεχόμενων δοκιμαστικών μαζί με άλλες «εκρηκτικές» τουρκάλες, κατάφερε να πάρει το ρόλο της συμπρωταγωνίστριας του διάσημου ηθοποιού.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη της δουλειά, αφού η Ρόμυ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές ελληνικές σειρές, όπως η σειρά του Ant1: «Ερωτας», αλλά και τα «Ματωμένα χώματα» του Alpha...

Η Ρόμυ Βασιλειάδη σε σέξι πόζες...



Μαλλιοτραβήγματα στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος!









Μαλλιοτραβήγματα στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος!
Μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί τα κορίτσια που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, με μεγαλύτερη κόντρα αυτή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη νικήτρια του διαγωνισμού και την Μις Γαλλία.


O διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, όμως μόλις έπεσε η αυλαία, κόπηκαν τα αστραφτερά χαμόγελα...και βγήκαν τα νύχια.

Έτσι με το που επέστρεψε στο Παρίσι η Μις Γαλλία, Λορί Τίγμαν, άρχισε τα γαλλικά για τη νικήτρια του διαγωνισμού, Λειλά Λόπεζ.

«Όλες μας εξέπληξε η νίκη της Μις Ανγκόλα», δήλωσε η Γαλλίδα καλλονή, η οποία γύρισε με άδεια χέρια στην Πόλη του Φωτός.

Δεν έμεινε όμως σε αυτά τα σχόλια, καθώς προχώρησε σε αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την Μις Υφήλιος, ενώ έφτασε και στο σημείο να υποστηρίζει ότι ευνοήθηκε από τους διοργανωτές, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για στημένο παιχνίδι.

«Είναι ντροπαλή και χωρίς προσωπικότητα», λέει για την Μις Υφήλιος η Λορί Τίγμαν και προσθέτει: «Πιστεύω πως το γεγονός ότι ο διαγωνισμός έγινε στη Βραζιλία, που είναι πρώην πορτογαλική αποικία, όπως και η Ανγκόλα, ευνόησε τη Λεϊλά», δείχνοντας έτσι ότι εκτός από Ιστορία, ξέρει και Γεωγραφία.

Οι δηλώσεις της πάντως προκάλεσαν αίσθηση στη Γαλλία και η κοινή γνώμη είναι διχασμένη, αφού κάποιοι την υποστηρίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για χτύπημα κάτω από τη μέση και για συνέντευξη εκτός fair play.



Πηγή: star.gr

Από συνοδός πολυτελείας… πρόεδρος ομάδας

Η τρελή πορεία της Carolyn Still



http://img.protothema.gr/357E3224637354BDFD5F0009692B53F1.jpg
Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών, αλλά η Βρετανίδα Carolyn Still έχει καταφέρει να δει και να κάνει πολλά στη ζωή της. Σε αυτή την ηλικία είναι ήδη πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Βρετανίας, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε μέχρι εδώ.

Η Carolyn ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας μέχρι να αποφασίσει να κάνει στροφή στην επαγγελματική της ζωή και να εργαστεί για μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Bulgari και ο Gucci. Ως συνοδός ήταν πολύ… εργατική, καθώς απασχολούνταν σε δύο γραφεία με αποτέλεσμα να εργάζεται νυχθημερόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun. Μάλιστα στο Διαδίκτυο μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν πολύ σέξι φωτογραφίες της στις οποίες η Carolyn έφερε το ψευδώνυμο «Leulla». Ταυτόχρονα με αυτή τη δουλειά σπούδαζε κιόλας πολιτικές επιστήμες και η ίδια λέει ότι αναγκαζόταν να εργάζεται για να πληρώνει τα δίδακτρα. Πηγή μάλιστα δήλωσε στη Sun ότι η Carolyn άφησε εποχή ως συνοδός, αφού διάσημοι πελάτες έπιναν νερό στο όνομα της με αποτέλεσμα γρήγορα να την κάνουν πολύ πλούσια.

Τελικά και μετά από αυτή την πορεία έφτασε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας Mansfield Town FC, θέση που της πρόσφερε ο ισχυρός άντρας της ομάδας John Radford. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η νεαρά κέρδισε τη θέση επειδή ο πάμπλουτος Radford είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά εκείνη σε δηλώσεις της ζήτησε να κλείσουν τα στόματα «γιατί έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της!».