Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλλιοτραβήγματα στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος!









Μαλλιοτραβήγματα στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος!
Μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί τα κορίτσια που συμμετείχαν στη διοργάνωση για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, με μεγαλύτερη κόντρα αυτή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη νικήτρια του διαγωνισμού και την Μις Γαλλία.


O διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, όμως μόλις έπεσε η αυλαία, κόπηκαν τα αστραφτερά χαμόγελα...και βγήκαν τα νύχια.

Έτσι με το που επέστρεψε στο Παρίσι η Μις Γαλλία, Λορί Τίγμαν, άρχισε τα γαλλικά για τη νικήτρια του διαγωνισμού, Λειλά Λόπεζ.

«Όλες μας εξέπληξε η νίκη της Μις Ανγκόλα», δήλωσε η Γαλλίδα καλλονή, η οποία γύρισε με άδεια χέρια στην Πόλη του Φωτός.

Δεν έμεινε όμως σε αυτά τα σχόλια, καθώς προχώρησε σε αρνητικούς χαρακτηρισμούς για την Μις Υφήλιος, ενώ έφτασε και στο σημείο να υποστηρίζει ότι ευνοήθηκε από τους διοργανωτές, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για στημένο παιχνίδι.

«Είναι ντροπαλή και χωρίς προσωπικότητα», λέει για την Μις Υφήλιος η Λορί Τίγμαν και προσθέτει: «Πιστεύω πως το γεγονός ότι ο διαγωνισμός έγινε στη Βραζιλία, που είναι πρώην πορτογαλική αποικία, όπως και η Ανγκόλα, ευνόησε τη Λεϊλά», δείχνοντας έτσι ότι εκτός από Ιστορία, ξέρει και Γεωγραφία.

Οι δηλώσεις της πάντως προκάλεσαν αίσθηση στη Γαλλία και η κοινή γνώμη είναι διχασμένη, αφού κάποιοι την υποστηρίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για χτύπημα κάτω από τη μέση και για συνέντευξη εκτός fair play.



Πηγή: star.gr