Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Το πρώτο plus-size μοντέλο H Robyn Lawley φωτογραφίζεται για το Cosmopolitan

Η Robyn Lawley γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έχει χαρακτηριστικά πράσινα μάτια και είναι ένα από τα πιο ψηλά μοντέλα, καθώς το ύψος της αγγίζει το 1.88. Η Lawley έγινε γνωστή το 2011 όταν πόζαρε για το εξώφυλλο της Ιταλικής «Vogue» ως plus-size μοντέλο.  Επίσης είναι το πρώτο plus-size μοντέλο που εμφανίστηκε σε καμπάνια του Ralph Lauren.




protothema.gr

Κολάζει για άλλη μια φορά To λεσβιακό φιλί της Georgia Salpa

Η Georgia Sapla, μια «καυτή» Ελληνοϊρλανδή, έχει κατακτήσει την πέμπτη θέση στη λίστα με τις πιο ποθητές γυναίκες στον κόσμο, βάση της λίστας του αμερικανικού περιοδικού FHM.

Η Georgia κάνει καριέρα μοντέλου στο Λονδίνο, ενώ κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση γίνεται θέμα. Τελευταίο «κρούσμα» ήταν το λεσβιακό φιλί που ανταλλάσσει με την Τζένιφερ Μακγκουάιρ και αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, όταν προβληθεί στο Ιρλανδικό κωμικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Republic of Telly»!

Η 27χρονη Georgia έχει ταλέντο στο να αναστατώνει…


Οικοδέσποινα του διαγωνισμού η Ελεονώρα Μελέτη Δείτε φωτογραφίες από τα Καλλιστεία 2012

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε φέτος ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς. Σε μια κατάμεστη και ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του  “Dream City”, δεκαεννέα φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν κοινό και κριτές, διεκδικώντας τους τίτλους Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2012.

Οικοδέσποινα του διαγωνισμού ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο την παράσταση έκλεψε η Βασιλική Τσιρογιάννη, η οποία αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2012. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Η βραδιά ήταν φανταστική! Το μόνο άγχος που είχα ήταν δημιουργικό και με βοήθησε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό» δήλωσε η ίδια μετά τη στέψη της. 

Οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή καθώς και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ήταν ανάμεσα στα ονόματα που αποτελούσαν την κριτική επιτροπή και που συνέβαλαν στην ανάδειξη των φετινών νικητριών.



Από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Στικούδη που έντυσαν μουσικά το διαγωνισμό και ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες και τα χορευτικά τους.





Οι νικήτριες των καλλιστείων είναι: 

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς, η Ευτυχία Λαζάρου

Μις Ελλάς 2012, η Αθηνά Πικράκη

Αναπληρωματική Μις Ελλάς είναι η  Χριστίνα Γεωργοπούλου

Μις Γιανγκ 2012,  η Ελένη Κοκκίνου

Αναπληρωματική Mις Γιανγκ, η Φανή Πατουχέα








protothema.gr/life-style/fashion/article/?aid=236549

Αποκαλυπτική και πικάντικη Η Sophie Reade ξαναχτύπησε!

Και το όνομα αυτής Sophie Reade. Η επίσημη αγαπημένη και φαντασίωση των Βρετανών ξαναχτύπησε στο Nuts με ακόμα μια αποκαλυπτική και πικάντικη φωτογράφηση.

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα που κέντρισε το ενδιαφέρον των Βρετανών από τη συμμετοχή της στο Big Brother πόζαρε στο φακό προβάλλοντας το πλούσιο στήθος της το οποίο φρόντισε να καλύψει με ένα μαύρο δικτυωτό φόρεμα.


Δείτε την Sophie στην τελευταία της φωτογράφηση για το Nuts…





Περνάω την εμμηνόπαυση Άννα Βίσση: «Έχω τρία χρόνια να πάω με άνδρα»

Η Άννα Βίσση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ» και μίλησε για την περίοδο της εμμηνόπαυσης που περνάει και δε δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή.

«Περνάω την εμμηνόπαυση. Αυτά τα τρία χρόνια μου έπεσε το κέφι, ένιωθα down, νεύρα. Όταν τα αντιμετώπισα, νιώθω ότι τα έλυσα κιόλας. Είναι τρία χρόνια που δεν έχω σχέση και επαφή με άντρα! Κάνω την ασκητική μου. Είναι και η ηλικία αυτή που περνάει η γυναίκα τα ζόρια της, την εμμηνόπαυση. Αν το πάρεις σωστά, μπορείς να περάσεις την καλύτερη φάση της ζωής σου».

Όλα στη φόρα… Δείτε τις πιο διάσημες σταρ χωρίς μακιγιάζ

Τις θαυμάζουμε, τις χαζεύουμε, τις ζηλεύουμε… Πολλές γυναίκες κάθισαν πάνω από τη φωτογραφία μίας celebrity και αναρωτήθηκαν γιατί να μην ήταν κι εκείνες τόσο όμορφες. 

Η αλήθεια όμως όταν έχει να κάνει με την εικόνα των σταρς είναι κάτι που κρύβεται κάτω από τόνους μέικ απ και πίσω από τις ικανότητες των ανθρώπων που χειρίζονται προγράμματα τύπου Photoshop. Ετσι όταν οι διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες βγαίνουν έξω όπως είναι στην καθημερινότητα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι τελικά το image making κάνει θαύματα…


Kαι όμως! Η Κατερίνα Στικούδη έχει κυτταρίτιδα! (φωτό)



Kai-omos-i-katerina-stikoudi-exei-kyttaritida-foto 
Διαθέτει ένα από τα ομορφότερα κορμιά της ελληνικής showbiz και μέχρι πρότινος θεωρούσαμε ότι είχε και το πιο αψεγάδιαστο. Έλα όμως που ακόμη και η Κατερίνα Στικούδη έχει κυτταρίτιδα.

Το χθεσινό φωτογραφικό καρέ απο την εντυπωσιακότατη εμφάνισή της στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2012» απέδειξε ότι η σέξι παρουσιάστρια έχει και αυτή κάποιες «αδυναμίες» όπως όλες οι γυναίκες, στην προκειμένη περίπτωση την κυτταρίτιδά της!


Σχετικές φωτογραφίες:



2ef74553-4471-451a-8.jpg1682e471-0f8.jpgb414768c-acb4.jpg739d3cda-74.jpg51597cb9-6e5a.jpghttp://newpost.gr

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: H συμπαρουσιάστρια της Γερμανού με εσώρουχα! (φωτό)



Konstantina-spyropouloy-H-symparoysiastria-tis-germanou-me-esoroyxa-foto 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο μέλος της παρέας της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά»!

Η Κωνσταντίνα πήρε τη θέση της Ευγγελίας Αραβανή και κάθεται στον καναπέ της ψυχαγωγικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα στον Alpha! Μπορεί να ήταν στις πρώτες εκπομπές μαγκωμένη, να μην είχε τον αέρα της Αραβανή, να μας εκνευρίζει η φωνή της και οι ερωτήσεις που κάνει, αλλά στο παρελθόν, το 2009 η Κωνσταντίνα έχει ποζάρει σέξι για τις ανάγκες του περιοδικού «ΜAXIM» και μας έδειξε σχεδόν όλα της τα... «προσόντα»! 

Απολαύστε τη φωτογράφηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: 



Σχετικές φωτογραφίες:



article_1129428_2.jpgarticle_1129428_3.jpgspur2.jpg3930-2922022202.jpeg

Αφροδίτη Καπάτσελη: «Τα κάνω όλα με το στόμα»! (φωτό)



afroditi-kapatseli-ta-kano-ola-me-to-stoma-foto 
Σε μία πολύ ιδιαίτερη και… ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Αφροδίτη Καπάτσελη, όπου την γνωρίσαμε από το γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς».

«Δεν θέλω να πω κάτι που θα ακουστεί πρόστυχο. Συνήθως στους άντρες αρέσει να τους κάνω στοματικό. Εκεί είμαι καλή γιατί μου αρέσει πολύ και εμένα! Δεν ξέρω γιατί, μου αρέσει να βλέπω τον άλλο ή να τον ακούω εκείνη την ώρα». 

Αποκαλυπτική, ξεκάθαρη και απόλυτα σέξι η Αφροδίτη Καπάτσελη συνεχίζει λέγοντας «δεν είμαι απο τις γκόμενες που το βαριούνται ή το σιχαίνονται».

Την Αφροδίτη Καπατσέλη την γνωρίσαμε από το γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς», όπου μας εντυπωσίαζε με την ομορφιά της, αλλά επίσης και με τη σέξι εμφάνιση της.


Σχετικές φωτογραφίες:



1_1671878.jpgafroditi-kapatseli-2.jpgkapatseli4.jpgimerisia_LAR.jpgkap.jpghttp://newpost.gr