Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η νέα αισθησιακή φωτογράφηση της Rihanna για τον Armani

To νέο πρόσωπο του διάσημου οίκου



Έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τους Megan Fox, Christiano Ronaldo, Rafael Nadal και David και Victoria Beckham, η Rihanna φωτογραφήθηκε για δεύτερη φορά για τον Armani ποζάροντας για τη νέα συλλογή εσωρούχων του οίκου, αλλά και για τη σειρά Armani Jeans.

Όσο για το αποτέλεσμα... δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως αισθησιακό, όπως άλλωστε κάθε φωτογράφηση της 23χρονη ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος.

Δείτε παρακάτω...





H Τζούλια Αλεξανδράτου ετοιμάζει… κόμμα!

Μετά από καλλιστεία, εκπομπές και ερωτικές ταινίες η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και μάλιστα ετοιμάζει… το δικό της κόμμα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζούλια έκανε λόγο για μια πρωτοποριακή κίνηση, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη για τα νέα της βήματα στην πολιτική.

«Ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο να με ψηφίσει», είπε η Τζούλια σχολιάζοντας την κατάσταση στη χώρα και την οργή του κόσμου που όπως τόνισε, «έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα».

Βέβαια, μπορεί να θέλει να ιδρύσει το δικό της κόμμα αλλά, όπως φαίνεται, έχει σκοπό να ασκεί τα… καθήκοντά από το Λος Άντζελες όπου σκέφτεται να πάει τον Απρίλιο.

Η Τζούλια θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στην Αμερική αφού όπως αποκάλυψε, της έχει γίνει επίσημη πρόταση για δουλειά από το αμερικανικό Playboy!
protothema.gr

Συνεχίζει να αναστατώνει το Twitter η Rihanna



Συνεχίζει να αναστατώνει το Twitter η Rihanna, η οποία δημοσίευσε την Πέμπτη στον δημοφιλή ιστότοπο και άλλες «καυτές» φωτογραφίες της.

Μετά το προκλητικό μαγιό που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία, η 23χρονη τραγουδίστρια μας έδειξε τα κάλλη της, φορώντας ένα σέξι, λευκό μπικίνι.

Στην μια φωτογραφία, η Rihanna εμφανίζεται να κάνει γυμναστική με το μαγιό, ενώ στις άλλες παίρνει παιχνιδιάρικες πόζες μπροστά την κάμερα μαζί με τις φίλες της στην Χαβάη.

Όταν μάλιστα ένας θαυμαστής της στο Twitter την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό της για το υπέροχο κορμί της εκείνη απάντησε: «Γωνίες, φωτισμός και Photoshop»।


Michelle Williams: Μια σέξι Marilyn

Φωτογράφηση για το περιοδικό GQ




Ποζάροντας με σέξι εσώρουχα στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού GQ η ηθοποιός Michelle Williams μεταμορφώθηκε για μια ακόμη φορά σε Marilyn Monroe και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον ηθοποιό Heath Ledger, αλλά και το τι ακολούθησε μετά το θάνατό του.

«Υπήρχε κάτι κοσμικό στην πρώτη μας συνάντηση. Πολλά έγιναν πολύ γρήγορα. Ήταν σαν να είχαμε πολλά να κάνουμε γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Williams.

«Ο θάνατός του με τρέλανε. Ένιωθα να τρελαίνομαι. Ήταν υπερβολικό για μένα, να προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτό που είχε συμβεί, αλλά και αυτό που γινόταν στο κατώφλι του σπιτιού μας. Ένιωθα παγιδευμένη. Είχα και κάποιον άλλο που έπρεπε να προστατεύσω και δεν μπορούσα. Δεν μπορούσα να το σταματήσω, να το εξαφανίσω. Να βρω τρόπους να το κρύψω ή να της το εξηγήσω».

Δείτε παρακάτω...





Golshifteh Farahani: Η γυμνή φωτογραφία και η εξορία!

Η Ιρανή ηθοποιός που αψήφησε τους νόμους


Μια ηθοποιός που έχει παίξει στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και του Russell Crowe έχει εξοριστεί από τη χώρα της, το Ιράν επειδή πόζαρε «γυμνή» στη γαλλική Madame Le Figaro.

Η πανέμορφη Golshifteh Farahani υποστηρίζει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στην πατρίδα της γιατί προσβάλει τα χρηστά ήθη. Η επίμαχη και προσβλητική φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και απεικονίζει την 28χρονη Farahani να ποζάρει στο φακό κρατώντας με τα χέρια της το στήθος της.

Η φωτογραφία έφτασε στο Ιράν έκανε το γύρο του κόσμου και του διαδικτύου μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook.

Και ενώ πολλοί είναι εκείνοι που καταδικάζουν την τόλμη της ηθοποιού και την στήνουν στον τοίχο κάποιοι άλλοι λιγότερο συντηρητικοί υποστηρίζουν πως είναι καιρός πια οι γυναίκες του Ιράν να νιώθουν πιο απελευθερωμένες.

Ο θυμός των Ιρανών όμως δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Farahani πόζαρε γυμνή αλλά στο ότι αποφάσισε να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τους αυστηρούς κώδικες του Ισλάμ.

Τώρα η ηθοποιός ζει στο Παρίσι αφού από πέρσι εγκατέλειψε οριστικά την πατρίδα της. Η ίδια μιλώντας στην Daily Telegraph είπε: «Η κυβέρνηση μου είπε ειρωνικά πως δεν είμαι επιθυμητή και η πατρίδα μου δεν έχει ανάγκη από καλλιτέχνες και ηθοποιούς σαν εμένα και να πάω αλλού να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Η Farahani ξεκίνησε την ηθοποιία από την ηλικία των 6. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία ήταν το 1998, στο «The Pear Tree» όπου σε ηλικία 14 ετών κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. Αμέσως έγινε διάσημη και πολύ αγαπητή στην πατρίδα της και το 2006 εκπροσώπησε το Ιράν στο διαγωνισμό καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας με την ταινία «M For Mother».

Η καριέρα της απογειώθηκε το 2008 με τη συμμετοχή της στην ταινία του Ridley Scott «Body Of Lies» όπου απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Μάλιστα η Farahani έγινε η πρώτη Ιρανή που έπαιξε στο Χόλιγουντ.

Πηγή: dailymail
https://lh5.googleusercontent.com/-gyUTk82vU74/TxhmkYPr2UI/AAAAAAAAddk/vg5NYRn_UD4/s512/Golshifteh-Farahani-Feet-209618.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-6JtVMq4NexQ/TxhmmklUdGI/AAAAAAAAdeE/RH0mavB6RDs/s440/golshifteh-farahani-1.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-NsSLDKi5ymc/TxhmlPHjBXI/AAAAAAAAdd0/l5mlIRhAGuA/s512/Golshifteh-Farahani-Feet-532259.jpg