Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Sasha Pivovarova: Επικίνδυνο θηλυκό!

Ξεκίνημα από την Prada


http://img.protothema.gr/BEF47B133EB18A6CB14B67A79DF208C6.jpg
Για τη γαλλική Vogue φωτογραφήθηκε η Sasha Pivovarova. Το μοντέλο από τη Ρωσία στήθηκε στο φακό των Mert & Marcus και μέσα από ασπρόμαυρες φθινοπωρινές φωτογραφίες πρόβαλλε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της. Η όμορφη Sasha αυτό τον καιρό εργάζεται πυρετωδώς για την επίδειξη που ετοιμάζει ο οίκος Versace.

Το μοντέλο ασχολήθηκε με το χώρο της μόδας από το 2005 όταν ουσιαστικά την παρακίνησε ένας φίλος της ο οποίος είναι φωτογράφος. Μέχρι τότε σπούδαζε ιστορία της τέχνης σε πανεπιστήμιο της Ρωσίας.

Ο φίλος της Igor Vishnyakov την έπεισε να στείλει τις φωτογραφίες της στο πρακτορείο μοντέλων IMG. Εκτοτε ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα δουλεύοντας αρχικά για την Prada και στη συνέχεια για την Chanel, τον Armani, τον Gaultier και σχεδόν με όλους τους γνωστούς οίκους.

Η Sasha έχει κάνει και ένα πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη παίζοντας στο πλευρό των Justin Timberlake και Amanda Seyfried στην ταινία Intime।
https://lh6.googleusercontent.com/-XL1aLuXBnjA/ToP_0Dc2a0I/AAAAAAAAJl0/OIZsCI9q-8E/s576/Sasha-Pivovarova-Vogue-Paris-October-7.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-OUZj7DIuW5U/ToP_zBnrlHI/AAAAAAAAJlk/siPlNvC8DKI/s576/Sasha-Pivovarova-Vogue-Paris-October-3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-1RTf6_FzxWQ/ToP_0TOR4iI/AAAAAAAAJl8/YAEpcJkH6rc/s576/Sasha-Pivovarova-Vogue-Paris-October-8.jpg

Τα πέταξε πάλι η Brooklyn Decker

Ποζάρει για το «GQ»


http://img.protothema.gr/F5224C2F169CFA36F001F6979640EB2B.jpg
Ανερχόμενη ηθοποιός και σέξι μοντέλο η Brooklyn Decker είναι από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της χρονιάς. Οι ημίγυμνες φωτογραφήσεις και οι καυτές της εμφανίσεις την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο αντρικό κοινό. Το κορίτσι από το Οχάιο και μοντέλο του «Sports Illustrated» πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα και πόζαρε για το αντρικό περιοδικό «GQ». Οι φωτογραφίες είναι από εκείνες που διέρρευσε το ίδιο το περιοδικό.
https://lh6.googleusercontent.com/-jxyadSBqgGk/ToSBP9OSyaI/AAAAAAAAJqE/pb6xzuCw95s/brooklyn-decker-topless-GQ-8-530x298.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-ccrbzrDBcgs/ToSBQRkraNI/AAAAAAAAJqM/vRhFIAfZDQU/s576/brooklyn-decker-topless-GQ-21-e1317266178525-530x671.jpg

Η πρώην του 50 Cent ανάβει φωτιές

Η Suelyn Medeiros


http://img.protothema.gr/0318BBDCDFA7551A9BEE874CE13E9FE3.jpg
Στην πισίνα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας εθεάθη το μοντέλο από τη Βραζιλία Suelyn Medeiros. Η 25χρονη πρώην του ράπερ 50 Cent, φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό, απολάμβανε τον ήλιο αλλά και τις αγκαλιές του φίλου της Joe Salvatore.

H Medeiros γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1984 στη Νέα Υόρκη από γονείς Βραζιλιάνους. Το όνειρό της ήταν να γίνει γιατρός, αλλά ακολούθησε τις συμβουλές των φίλων της και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.https://lh3.googleusercontent.com/-YEYmXP3m_r4/ToRu-axpilI/AAAAAAAAJoM/BDYSVpGuFLg/s576/suelyn-madeiros-092711-5.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-ZGY1fBtW8XM/ToRu-lk2CdI/AAAAAAAAJoQ/-AzHBGeeFOk/s576/suelyn-madeiros-092711-7.jpg

Λάσπα - Νικολόπουλος: Κουμπάροι στον γάμο της κουμπάρας τους!

tlife.gr
Η Ασούντα Μαρία Ρέμι, παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης και ο άντρας της ζωής της και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Γιώργος Μιχαηλίδης, ζουν τον έρωτά τους εδώ και χρόνια στην Ιταλία, αλλά αποφάσισαν, όπως διαβάσαμε στο ''Hello'', να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Θεσσαλονίκη, από όπου μάλιστα, κατάγεται και ο γαμπρός.

Κουμπάροι στον γάμο τους, λοιπόν, ήταν η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος! Η Ασούντα Μαρία Ρέμι ήταν εκείνη που μάλιστα, είχε παντρέψει το ζευγάρι και τώρα η ιστορία επαληθεύεται -με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Δες φωτογραφίες:







Διάβασε περισσότερα στο ''Hello'' που κυκλοφορεί!

Eίναι αυτή η γυναίκα με την οποία απάτησε την D. Moore o A.Kutcher;


.tlife.grΑπό χθες ταράζει τα ...ήρεμα νερά του Χόλυγουντ η είδηση ότι ο πιστός και κατά 15 χρόνια μικρότερος σύζυγος της D. Moore A.Kutcher, κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα και μάλιστα στην επέτειο του γάμου τους!

Σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία της κυρίας που σύμφωνα με το dirty.com είναι η γυναίκα με την οποία ο γοητευτικός ηθοποιός πέρασε τη νύχτα της επετείου του γάμου του σε ξενοδοχείο μαζί της. Σύμφωνα με το ίδιο site, oι δυο τους είχαν θεαθεί να διασκεδάζουν σε club, ενώ ο bodyguard του ηθοποιού, είχε ζητήσει λίγο πριν τον αριθμό του τηλεφώνου της για λογαριασμό του...

Την ίδια ώρα, που υποτίθεται ότι ο Κutcher είχε αφήσει μόνη της, την D. Moore, εκείνη έγραφε στο twitter της τα πικραμένα... λόγια, χρησιμοποιώντας τη ρήση του Έλληνα στωικού φιλοσόφου Επίκτητου.

Leopard ΠΑΝΤΟΥ αυτό το χειμώνα!


Την πρώτη θέση σε όλες τις πασαρέλες κατέκτησε φέτος η leopard τάση στα ρούχα. Φορέστε το άφοβα γιατί όχι μόνο το προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές, αλλά αποτελεί και το απόλυτο must της σεζόν 2011-2012.

To leopard φέτος θα είναι ΠΑΝΤΟΥ. Και όταν λέμε ΠΑΝΤΟΥ, το εννοούμε! Από παπούτσια τσάντες και ομπρέλες, μέχρι παλτό, φούστες, σακάκια, φορέματα, μπλούζες και παντελόνια. Θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ακόμα και σε αποχρώσεις του κόκκινου!

Προσοχή ωστόσο, γιατί η leopard τάση είναι must αλλά αν δεν φορεθεί έξυπνα, θα καταλήξετε να μοιάζετε περισσότερο με ζώο της ζούγκλας παρά σικάτη και μοδάτη.
Ο οίκος Gucci για παράδειγμα προτείνει την leopard τάση στα παλτό ώστε να είστε λαμπερή καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι σχεδιαστές Dolce&Gabbana απ΄την άλλη, σας παρακινούν να επιλέξετε τα leopard μάξι φορέματα αν θέλετε να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή σε μια βραδινή έξοδο.

Κοντά leopard σακάκια με μαύρες έντονες λεπτομέρειες αλλά και σέξι κοντά φορέματα με μεγάλη βάτα λανσάρει ο Balmain, για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2011-2012.

Τέλος, ο Cavalli επιλέγει φέτος να κάνει τη διαφορά στο leopard προτείνοντας τα έντονα χρώματα όπως για παράδειγμα το κόκκινο που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά.
Προσοχή: Αν επιλέξετε να αγοράσετε leopard φόρεμα, καλό είναι να λάβετε υπόψιν σας τόσο το σχήμα του σώματος σας, όσο και το ύψος σας. Αν για παράδειγμα τα έχετε τα κιλάκια σας, επιλέξτε μεγαλύτερα leopard prints.

Aν πάλι είστε… μικροκαμωμένη διαλέξτε τα μικρότερα leopard prints.Και επειδή τα αξεσουάρ σε μια εμφάνιση κάνουν ΠΑΝΤΑ τη διαφορά, ο οίκος Hermes "έρχεται" με leopard φουλάρια, και ομπρέλες. Ωστόσο μην το παρακάνετε με τα leopard αξεσουάρ και αποφύγετε μαζί με leopard ρούχα να φορέσετε ασορτί βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια και τα τοιαύτα.

Tέλος, να θυμάστε πως το leopard συνδυάζεται με πολύ συγκεκριμένα χρώματα. Επιλέξτε το μαύρο, το άσπρο και το μπεζ ώστε να το ταιριάξετε και ν΄αποφύγετε τα στιλιστικά…
star.gr

Ποιά μέθοδος αποτρίχωσης σου ταιριάζει;


Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν την αποτρίχωση ακριβώς όπως τους λογαριασμούς τους: σαν ένα αναγκαίο κακό! Ευτυχώς για εμάς, τα νέα είναι καλά. Χάρη στη συνεχή πρόοδο, η βελούδινη επιδερμίδα είναι πια μια εύκολη και καθημερινή υπόθεση. Εμείς ανακαλύψαμε τις τελευταίες εξελίξεις που θα κάνουν την αποτρίχωση το καινούργιο σου παιχνιδάκι!

1. Hi-tech ξυραφάκι: Τα νέα γυναικεία ξυραφάκια διαθέτουν περισσότερες από μία λεπίδες, με αποτέλεσμα να αφαιρούν ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες από τα πιο δύσκολα σημεία στα πόδια, στις μασχάλες και στο μπικίνι προκαλώντας λιγότερα κοψίματα και ερεθισμούς. Αντί για κοινό σαπούνι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν ειδικό αφρό ξυρίσματος, ο οποίος να ενυδατώνει την επιδερμίδα και να μετατρέπει το ξύρισμα σε απόλαυση.

2. Κρέμες αποτρίχωσης με ευχάριστη μυρωδιά: Στο παρελθόν, οι κρέμες αποτρίχωσης μύριζαν έντονα, εξαιτίας των χημικών συστατικών τους. Σήμερα, η σύνθεσή τους δεν έχει διαφοροποιηθεί, έχουν προστεθεί, όμως, αρώματα που εξουδετερώνουν τη δυσάρεστη οσμή των χημικών. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις από μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Έτσι, μπορείς να προτιμήσεις τζελ, σπρέι, κρέμες ή λοσιόν ανάλογα με τον τρόπο ζωής σου ή τον τύπο της επιδερμίδας σου και να απαλλαγείς από τις ανεπιθύμητες τρίχες σε λιγότερο από 10 λεπτά.

3. Κερί και στο σπίτι: Δε χρειάζεται πια να επισκέπτεσαι την αισθητικό σου κάθε μήνα για αποτρίχωση με κερί, αφού μπορείς να την κάνεις μόνη σου με την ίδια επιτυχία. Τα κιτ αποτρίχωσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο σου παρέχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία αλλά και πολύ καλής ποιότητας κερί, που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και βελούδινη χωρίς να γυρίζει τις τρίχες.

4. Το scrub σώζει: Η πιθανότητα να σου εμφανιστούν σπυράκια ή γυρισμένες τρίχες μετά την αποτρίχωση είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό συμβαίνει είτε από βακτήρια που εισχωρούν στη ρίζα της τρίχας είτε από νέες τρίχες που εγκλωβίζονται κάτω από το δέρμα. Για να αποφύγεις το φαινόμενο, κάνε scrub (απολέπιση) πριν από την αποτρίχωση με ξυράφι ή κερί, έτσι ώστε να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου – το ξυραφάκι γλιστράει πιο εύκολα πάνω στη λεία επιδερμίδα. Στη συνέχεια, άπλωσε οπωσδήποτε μια ενυδατική λοσιόν με ελαφριά υφή.

5. Λέιζερ για κάθε τύπο: Τα λέιζερ που χρησιμοποιούσαν οι γιατροί πριν από 10 χρόνια ήταν αποτελεσματικά μόνο στις ανοιχτές επιδερμίδες με σκούρες τρίχες. Τα σύγχρονα, όμως, στοχεύουν το χρώμα της τρίχας και έτσι είναι το ίδιο αποτελεσματικά και στις σκούρες επιδερμίδες. Καθώς η τρίχα απορροφά το φως του λέιζερ, η έντονη θερμότητα καταστρέφει τη ρίζα της και μειώνει την τριχοφυΐα κατά 20 - 25% μετά την κάθε συνεδρία.

6. Κρέμες που αναστέλλουν την τριχοφυΐα: Μπορείς να παρατείνεις το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης, αν αντικαταστήσεις τη συνηθισμένη σου κρέμα με κάποια που να καθυστερεί την εμφάνιση της τρίχας.

7. Φιλικές αποτριχωτικές μηχανές: Όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα μοντέλα τους στη δεκαετία του ´80, αποτελούσαν πραγματική επανάσταση στον τομέα της αποτρίχωσης. Ωστόσο, ο πόνος που προκαλούσαν ήταν ένα σημαντικό ζήτημα. Από τότε πολλοί κατασκευαστές ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουν τον πόνο χρησιμοποιώντας διάφορες πατέντες.

8. Aποτριχωτικό γάντι: κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη και είναι αρκτά γρήγορο. Το γάντι αποτρίχωσης λειτουργεί καλύτερα στις πιο μακριές τρίχες.

star.gr

πηγή: shape.gr

Ποια παρουσιάστρια δήλωσε: «Κάναμε σκασιαρχεία από τις Καλόγριες για να πάμε για καφέ»

Ποια παρουσιάστρια δήλωσε: «Κάναμε σκασιαρχεία από τις Καλόγριες για να πάμε για καφέ»

Η παρουσιάστρια από την εφηβική της ηλικία ήταν ανήσυχο πνεύμα. Πήγαινε στις Καλόγριες σχολείο και εκείνη το έσκαγε για να πάει για καφέ με τις φίλες της στο Ψυχικό. Ποια είναι η παρουσιάστρια; Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου που δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό: «Ήμουν καλή μαθήτρια μόνο όταν συμπαθούσα τον καθηγητή. Την Άλγεβρα, την Γεωμετρία και τη Φυσική δεν τις καταλάβαινα, ούτε ήθελα να τις καταλάβω. Ήμουν ζωηρή, και καμιά φορά κάναμε σκασιαρχεία από τις Καλόγριες για να πάμε για καφέ στο Ψυχικό. Έκανα λίγη φασαρία στην τάξη, μου άρεσε να μιλάω, να γράφω στιχάκια, ζωγράφιζα τα βιβλία μου, σκεφτόμουν ποια τραγούδια θα έλεγα με τη χορωδία του σχολείου. Δεν μου άρεσε καθόλου που πήγαινα σε σχολείο που είχε μόνο κορίτσια, και αυτό ήταν το παράπονό μου στους γονείς μου. Εμείς πάντως βρίσκαμε αγοράκια για να φλερτάρουμε στους σχολικούς χορούς».

Η Πέπη Τσεσμελή συνυφάδα της Ευγενίας Μανωλίδου

Η Πέπη Τσεσμελή συνυφάδα της Ευγενίας Μανωλίδου

Θυμάστε την Πέπη Τσεσμελή; Για να σας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη είναι το πληθωρικό κορίτσι που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 με την παρουσίαση της στην εκπομπή «Ερωτοδικείο». Η σέξι Πέπη εδώ και καιρό κάνει στενή παρέα με τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη. Κάποιες κοινές τους φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες μέρες έκαναν τις φήμες περί ειδυλλίου να φουντώσουν. Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή «Made in Star» και παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι με την sexy Πέπη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Facebook, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ετοιμάζει η Πέπη. (Ναι, γιατί τώρα πια είναι συγγραφέας). Ο Αλέξανδρος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, μιας και γνωρίζει ιδιαίτερα το αντικείμενο, λόγω της εκδοτικής οικογενειακής επιχείρησης με την οποία ασχολείται και εκείνος. Μάλιστα της έχει δώσει διάφορες ιδέες για το τι θα είναι καλό να συμπεριλάβει εκείνη στο πρώτο της βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Λίγο με το αλάτι, λίγο με το πιπέρι και τα άλλα μπαχαρικά γεννήθηκε ένας φλογερός έρωτας. Ο αδελφός του Άδωνι Γεωργιάδη δήλωσε πως είναι ερωτευμένος και χαίρεται που έχει μια όμορφη γυναίκα στο πλευρό του. Εξομολογήθηκε πως δεν τη ζηλεύει και πως και εκείνη έχει μάτια μόνο γι’αυτόν. Όσο για την άποψη του μεγάλου του αδελφού για αυτή τη σχέση, ο Αλέξανδρος ήταν λακωνικός στο τι του είπε ο Άδωνις και συμπλήρωσε πως αποφασίζει ο ίδιος για τη ζωή του. (Τα λόγια είναι περιττά...). Μα γιατί να έχει αντίρρηση ο Άδωνις Γεωργιάδης που ο αδελφός του σκέφτεται να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει και η Ευγενία μια συννυφάδα με την οποία θα κάνει παρέα και θα έχουν τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Τι κοινό έχει η μουσικός Ευγενία με την συγγραφέα Πέπη θα αναρωτιέστε; Καταρχήν, είναι και οι δυο άνθρωποι του πνεύματος και ασχολούνται με τις τέχνες, η μια με τη μουσική και η άλλη με την συγγραφή. Και για όσους δεν το γνωρίζετε η Πέπη έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία, έχει κάνει και λίγα μαθήματα πιάνου στο Αττικό Ωδείο αλλά μην ξεχνάμε και το πετυχημένο cd με το σουξέ «Βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός από τις μπότες». Άλλωστε ένα ακόμη κοινό τους είναι ότι και οι δυο υπήρξαν tv-persones. Ορίστε, θα βρει επιτέλους έναν άνθρωπο και η Ευγενία με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Και όχι μια απλή φίλη αλλά άνθρωπο της οικογένειας, μια συνυφάδα. Τώρα αν η Πέπη ζηλέψει και θέλει να επιστρέψει και εκείνη στην τηλεόραση ο χρόνος θα το δείξει. Το σίγουρο είναι πως ο έρωτάς του Αλέξανδρου και της Πέπης καλά κρατεί και μπορεί να τους δούμε σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μόνο να ενημερώσουν έγκαιρα την Ευγενία να ραφτεί κατάλληλα για την περίσταση.

Μοναδικό: Το hot "ατύχημα" της Όλγας Φαρμάκη σε φωτογράφηση



Μετά το ιστορικό πιά "κάτσε κάτω απο τη μπάρα", μια ατάκα που χρησιμοποιούμε μετά τον Ιακώβου και σε πολλές ακόμη πτυχές της ζωής μας, γεννιέται σήμερα η ρήση "Όλγα τράβα την κουρτίνα". Το κορίτσι ωστόσο δεν πρόλαβε. Μη μας ρωτήσετε που βρήκαμε τις φωτογραφίες. Δε θα σας το πούμε. Ωστόσο οι φωτογραφίες αυτές είναι backstage και δείχνουν την προετοιμασία του εντυπωσιακού μοντέλου λίγο πρίν ποζάρει στον φακό του Ρουμανικού Playboy. Η Όλγα ώς επαγγελματίας τα έχει πετάξει όλα και...
ετοιμάζεται να κρατήσει την κουρτίνα για να "παίξει" μαζί της. Στις λήψεις αυτές ο φωτογράφος "εγκλωβίζει" μόνο το στήθος της μοντέλας και όχι τα λοιπά επίμαχα σημείοα του κορμιού της. Εντούτοις τα κλίκς την έχουν και με τα...λοιπά...φόρα παρτίδα. Το κορίτσι τι αντιλαμβάνεται και τελικώς τραβάει την κουρτίνα για να κρύψει την...γεννετήσια ορμή της. Όμως το καλό για μας έχει γίνει. Έχω καλύψει το σημείο για ευνόητους λόγους...Όμως όπως και να χει μιλάμε για μια πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχο-αν και φτιαγμένο σε σημεία-κορμί. Και το γράφω έτσι καθώς η Όλγα τουλάχιστον δεν έχει κάτι κάτι υπερβολικό...όπως πολλές άλλες...που ενώ είναι μικροκαμωμένες ξαφνικά σκάει στο στήθος τουςε πάνω το Διδυμότειχο...Έλεος!

Video Πέγκυ Ζήνα: Νέα Καρφιά στον Θεοφάνους μια εβδομάδα πρίν γεννήσει

Τα καρφιά της για μια ακόμη φορά έριξε η Πέγκυ Ζήνα στον Γιώργο Θεοφάνους με αφορμή τη νεά της δισκογραφική δουλειά μιλώντας σε ραδιόφωνο της Κρήτης. Η Πέγκυ λίγες μέρες πρίν γίνει μανούλα περιέγραψε ακόμη το πώς θα ήθελε να μεγαλώσει η κόρη της, τι χαρακτηριστικά επιθυμεί να πάρει απο τον άντρα της Γιώργο Λύρα και απο εκείνη αλλά και το πόσο διαφορετικά βλέπει τη ζωή απο την ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα...Αυτό ωστόσο που μουθ έκανε εντύπωση είναι, το στύλ της όταν αναφέρθηκε στον Γιώργο Θεοφάνους... την ώρα που μιλούσε για το νέο της τραγούδι, την συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο λέει "Είχα και το Νόημα απο κάποιον συνθέτη" αποφέυγοντας να πεί το όνομα του Κύπριου δημιουργου. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το σημείο. Πέραν των επαγγελματικών σχεδίων η κουβέντα απλώθηκε και στα προσωπικά της αοιδού. εκεί λοιπόν η Πέγκυ αναφερόμενη στην κόρη της λέει με νόημα "Θέλω το παιδί μου να είναι οργανωτικό και να είναι ευθύ όπως ο Γιώργος και Ρομαντικό και ν αγαπάει όλο τον κόσμο όπως εγώ". Ακούστε το απόσπασμα. Έχει ενδιαφέρον καθώς είναι η πρώτη φορα που η Πέγκυ μιλάει για το παιδί της, λίγα εικοσιτετράωρα πρίν το φέρει στον κόσμο. Με ένα χαμόγελο Πέγκύ...

Μαρία Κορινθίου: «Έχω χάσει δουλειές λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης»

Μαρία Κορινθίου: «Έχω χάσει δουλειές λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης»

gossip-tv.gr
Τον μύθο της ωραίας και των προνομίων που έχει καταρρίπτει η Μαρία Κορινθίου και δηλώνει πως λόγω της εξωτερικής εμφάνισής της, έχει χάσει δουλειές. «Μια γυναίκα δεν κουράζεται ποτέ να την κολακεύουν , να αισθάνεται ποθητή… Αλίμονο! Δεν μου αρέσει να στηρίζονται σε αυτό όταν έχει να κάνει με την δουλειά. Η εξωτερική μου εμφάνιση με έχει βοηθήσει, αλλά έχω χάσει και δουλειές από αυτήν. Το θέμα είναι να γνωρίζεις πώς να εκμεταλλευτείς αυτό που έχεις» τόνισε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Τζένη Χειλουδάκη: Ο γάμος έγινε... ο γαμπρός άφαντος

Μυστήριο


http://img.protothema.gr/6DFF6146B45EDB6A6C5FAB9715837866.jpg

Η «ωραία Τζένη του κυρ εισαγγελέα», η Τζένη Χειλουδάκη, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο χθες αργά το απόγευμα, αλλά το γάμο της καλύπτει ένα …πέπλο μυστηρίου.

Ενώ, λοιπόν, όλοι περίμεναν να δουν τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο γαμπρός δε φάνηκε πουθενά. Ο γάμος έγινε, απλά ο αγαπημένος της Τζένης απουσίαζε από δίπλα της τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την έξοδο από την αίθουσα τελετών του δημαρχείου. Ο λόγος; Προτίμησε στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του να μη βγάλει ούτε μία πόζα δίπλα στο έτερόν του ήμισυ.

Πάντως, την είδηση του γάμου επιβεβαίωσε και η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Εύα Κοντοσταθάκου.

Στην Αθήνα η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα


newpost.gr







Στην Αθήνα η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα
Στην Ελλάδα θα βρεθεί ξανά η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε λίγο καιρό.

Το μοντέλο θα ταξιδέψει στην χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους. Θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της με γνωστή εταιρεία ρούχων. Θα έρθει στην Αθήνα τον Νοέμβριο και θα μείνει για τέσσερις ημέρες, καθώς εκείνο το διάστημα ετοιμάζεται ένα μεγάλο event.


Πηγή: gossip-tv.gr

Δούκισσα Νομικού: Έκανα πλαστική στήθους

newpost.gr
Δούκισσα Νομικού: Έκανα πλαστική στήθους
Η Δούκισσα Νομικού για πρώτη φορά δηλώνει ερωτευμένη με τον Χρήστο Χολίδη και παραδέχεται ότι έκανε πλαστική στήθους.

«Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω», είπε η Δούκισσα σχετικά με την πλαστική στήθους.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε επιτέλους ξεκάθαρα και για τον Χρήστο Χολίδη.

«Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά δεν έχω να πω κάτι άλλο», δήλωσε. Και συνέχισε: «Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να συμβάλλω σε μια ανακύκλωση δηλώσεων. Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τοn Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο».
Είπε όμως και ότι ο Χρήστος έχει κάνει πολλά για εκείνη και συνεχίζει να κάνει και επίσης ότι δεν ζηλεύει τον καλό της. «Οι σχέσεις των ανθρώπων άλλωστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη… Λέμε τώρα!», είπε.

Πηγή: gossip-tv.gr

Rihanna μαγεία: Ανέβασε sexy φωτό στο twitter της!


Στο μπαλκόνι με το… βρακάκι της βγήκε η Rihanna προκειμένου να χαιρετήσει τους fans της που είχαν συγκεντρωθεί από κάτω για να την δουν από κοντά. Η 23χρονη σταρ βρίσκεται στη Βραζιλία, και με το που οι θαυμαστές της έμαθαν σε ποιο ξενοδοχείο μένει, έσπευσαν να την δουν από κοντά.Η νεαρή τραγουδίστρια που εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε από τις φωνές, σηκώθηκε, και βγήκε στο μπαλκόνι με κυριολεκτικά after bed look! Με μαλλί ανάκατο και ανάστατο από τον ύπνο, και μόνο με τα απολύτως απαραίτητα, βγήκε στο μπαλκόνι, με ένα καυτό νεγκλιζέ που κάλυπτε τα βασικά επάνω της. Αυτά τα είδαμε πρίν μερικές μέρες...Το σημερινό ωστόσο είναι πολύ πιό hot... Το κορίτσι σέξι όσο ποτέ άλλοτε ποζάρει μόνο με το κάτω εσώρουχο-που το λές και βράκα-καλύπτει με τα χέρια το στήθος της και κλικάρει απο το κινητό της μια φωτογραφία που είναι όλα τα λεφτά. Πρίν μερικές μέρες είδαμε τα οπίσθιά της να τα ζουλάει με θέρμη. Σήμερα χαζεύοπυμε την βιτρίνα της και όχι τον ακάλυπτο...Το δωράκι αυτό το έκανε η Riahanna στους φίλους της στο twitter και πολύς κόσμος έπεσε ξερός...αναλογίες μοντέλου, πόδια γυμνασμένα...κοιλιά για μετάλλιο, καμπύλες μαγικές και βλέμμα όλο υποσχέσεις...,

Last but not least : H Lady Άντζελα αρετουσάριστη και total naked.




αυτά τα κλίκς που είναι και τα πιό άγρια, τα πιό σέξι τα άφησα για το τέλος. για σήμερα. Η Άντζελα Δημητρίου φορώντας μάυρα εσώρουχα και ζαρτιέρες ποζάρει μπροστά στον φακό με δυναμισμό. Όπως ο διψασμένος στην Έρημο για νερό. Όπως η κοπελίτσα που καίγεται στην Ψαρού και ψάχνει αντιηλιακό. Όπως ο ψαροντουφεκάς που αναζητεί τον Ροφό. Όπως ο Σειρηνάκης που ψάχνει τη νέα του πρωταγωνίστρια. Είναι τόσο ζωντανή η φωτογραφία...
αλλά έτσι είναι η Άντζελα। Βαρύ θηλυκο. Γυναίκα 100%. Η φωτογράφηση αυτή έλαβε χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Είχαν πάθει πολύ σόκ με την απόφαση της αοιδού να ποζάρει γυμνή. Είχε γίνει talk of the town. Το εντυπωσιακό είναι-κρίνοντας απο την επισκεψιμότητα- ότι μετά τις τελέυταίες αναρτήσεις μας, η φωτογράφηση συζητήθηκε πολύ και εν έτει 2011. Διαχρονική η Lady...Τι να πώ...Δείτε κορμί, δείτε κουρτίνα-μάλλον Χυτήρογλου-δείτε πόδια καθαρά και αρετουσάριστα...θαυμάστε την Lady...

H Μις Ρόμα έβαλε… γκολ στη Γιουβέντους!

Το υπέροχο κορμί της στην παραλία έδειξε η Federica Nargi


http://img.protothema.gr/385021AC9365C83F108DCDE425B272BA.jpg
Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι να επιδεικνύει το εκπληκτικό της σώμα στη Φορμεντέρα της Ιταλίας εθεάθη η 21 χρόνων Federica Nargi. Η σέξι Ιταλίδα χορεύτρια και παρουσιάστρια κατάγεται από τη Ρώμη και έχει κερδίσει τον τίτλο της Miss Roma το 2007. Η δημοσιότητα ήρθε γρήγορα στη ζωή της καθώς έγινε δημοφιλές showgirl στην ιταλική τηλεόραση. Η Nargi έχει σχέση με τον άσο της Γιουβέντους Alessandro Matri.