Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Γυμνή πάνω σε ένα εκατ. λίρες Αγγλίας η κληρονόμος της F1

Φωτογράφηση - πρόκληση σε περίοδο οικονομικής κρίσης


http://img.protothema.gr/C43CF418570D5FC40EEB9FE611E029CF.jpg
Γυμνή πάνω σε ένα υπερπολυτελές κρεβάτι και με ένα εκατ. λίρες Αγγλίας στο κορμί της φωτογραφήθηκε η κόρη του boss της F1, Tamara Ecclestone.

Σε μια φωτογράφηση – πρόκληση η 26χρονη γδύνεται και ποζάρει με άνεση στο φακό του Tyler Shields δείχνοντας μας τα… πλούτη της!

Σε μια φωτογραφία μάλιστα η εκατομμυριούχος παριστάνει ότι σιδερώνει ένα… τεράστιο χρηματικό ποσό, αυτοσαρκαζόμενη προφανώς αφού το πιο πιθανό είναι να μην έχει αγγίξει ποτέ σίδερο στη ζωή της.

Σε μια άλλη σκηνή, η Tamara τηγανίζει αυγά έχοντας δίπλα της ένα πανάκριβο ζευγάρι γόβες Christian Laboutin.

Η πικάντικη φωτογράφηση της κληρονόμου της Formula 1, έρχεται λίγες μόνο ήμερες πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου της ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί το…Billion $$$ Girl!












Joanna Krupa: Δεν έχω πρόβλημα με τους παπαράτσι!

Σέξι πόζες σε αντρικό περιοδικό


http://img.protothema.gr/92246756C88FBA03531BCCBB5E8CFE55.jpg
Είναι γνωστή από τη συνεργασία της με τη φιλοζωική οργάνωση PETA καθώς πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί για τα δικαιώματα των ζώων. Ο λόγος για την 30χρονη Αμερικανοπολωνέζα ηθοποιό και μοντέλο Joanna Krupa, η οποία έκανε ακόμα μια σέξι φωτογράφηση, αυτή τη φορά για το αντρικό περιοδικό «FHM» της Νότιας Αφρικής.

Η Krupa στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό μίλησε για τους άντρες, τα ζώα που λατρεύει και τις φωτογραφήσεις της. «Κάποια tabloids βάζουν τις χειρότερες φωτογραφίες μου με ψεύτικους τίτλους αλλά γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους παπαράτσι. Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες που κάνω λόγω του μόντελινγκ δεν δείχνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Αυτές είναι απλά η δουλειά μου».










Άννα Διαμαντοπούλου: Ο μυστικός έρωτας του Γιγού και το τατουάζ με το όνομά του



Με το που "έσκασε" το κακό μαντάτο για τον θάνατο του Νικόλα Γιγουρτάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου-για κάποιους η Megan Fox της Ελλάδος- αποχαιρετούσε τον επιχειρηματία απο την σελίδα της στο Facebook με πολύ γλυκό...ζεστό τρόπο. Κανείς δε γώριζε πέρα απο τους μυημένους ότι το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση επι έναν χρόνο με τον Νικόλα. Η ίδια μιλώντας αποκλειστικά στο Blog μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μάλιστα πόζαρε για να μας δείξει το τατουάζ της. Ένα τατουάζ που κοσμεί την πλάτη της και φέρει το όνομα του Νικόλα. "Το χτύπησα πρίν πέντε μήνες. Ο Νίκος ήταν για μένα ο άντρας της ζωής μου". Στην αρχή δεν το πίστεψα...
Θεώρησα πώς πρόκειται για προσπάθεια του άγνωστου μοντέλου να φανεί। Όταν όμως μια απο τις νέες πολλά υποσχόμενες φωτογράφους της χώρας η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου μου έστειλε τις φωτογραφίες σάστισα. Είναι δυνατόν-είπα-να γράφει μια κοπέλα στο κορμί της το όνομά ενός άντρα που αγάπησε. Να σημαδέψει για πάντα το κορμί της; Λένε ότι δεν κάνεις ποτέ τατουάζ ονόματα γιατί μετά το μετανιώνεις. Τι να πώ κι εγώ. Φαίνεται πώς αυτό που έζησε με τον άτυχο επιχειρηματία ήταν τόσο έντονο, παθιασμένο, μοναδικό που την σημάδεψε και την οδήγησε στην απόφαση να "χτυπήσει" το όνομά του. Αλλά και πάλι είναι μόλις 21 ετών. Το σίγουρο είναι πώς τον θαύμαζε και ήταν ερωτευμένη μαζί του...
gossip-tv.gr

Η γυμνή φωτογράφηση παρουσιάστριας που τώρα μετανιώνει. Η Αποκάλυψη


Την Christina Gulielmino την γνωρίσαμε σαν παρουσιάστρια να παίζει σε σίριαλ και την χαρήκαμε πρίν χρόνια σε αυτή την καυτή φωτογράφηση για τις ανάγκες μηνιαίου αντρικού περιοδικού. Το κορίτσι διαθέτει χιούμορ, αυτοπεποίθηση και νάζι όσο καμιά άλλη στον φακό. Χαρακτηρίστηκε απο την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στα τηλεοπτικά πλατό σεξοβόμβα και όπως ήταν λογικό και μετά απο μεγάλη πίεση υπέκυψε στα χρήματα και τα "θέλω" των στελεχων του περιοδικού. Μόνο που η φωτογράφηση της βγήκε κοματάκι ξυνή. Το κορίτσι αντιμετώπισε την υποκρισία και τον ρατσισμό διαφόρων-κυρίως γυναικών-με τις οποίες συνεργάστηκε και μετά απο αρκετό ζόρι, γύρισε την πλάτη στην τηλεόραση...Κάποια στιγμή αποφάσισε ν΄ασχοληθεί και με το διαδύκτιο αλλα κάπου εκεί χάσαμε τα ίχνη της. Όπως και να χει η φωτογράφηση είναι ιστορική και είναι απο τις λίγες naked που έχουν κάνει εν ενεργεία παρουσιάστριες...Αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε...
gossip-tv.gr

Hot: Η νέα μοντέλo-πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη...το χει



Αυτή η κρίση είναι αμείλικτη. Οδηγεί πολλές νέες όμορφες κοπέλες σε αδιέξοδα. Έτσι και η Ντίνα. Έψαξε να βρεί δουλειά μέσα απο πρακτορεία μοντέλων αλλά που...Το πάλεψε απο εδώ, το είδε απο εκεί και στο τέλος αποφάσισε να γίνει η νέα μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη. Με καταγωγή απο την Ανατολική Ευρώπη το κορίτσι ποζάρει γυμνό μπροστά σε έναν τοίχο. Δε θέλει τελάρα, δε θέλει studio. Θέλει να μας περάσει το μήνυμα της. Μπροστά στον τοίχο. Θέλει να μας πεί ότι κατάφερε να..
॥πηδήξει την "μάντρα" του αδιεξόδου। Του επαγγελματικού αδιεξόδου της, μπαίνοντας δυναμικά στην κινηματογραφική πορνοβιομηχανία. Πλάκα...πλάκα ο Σειρηνάκης λογίζεται απο τους συναδέλφους του στο εξωτερικό ώς ο ταχύτατα αναπτυσόμενος επιχειρηματίας του είδους στην Ευρώπη. Που πάει και τις βρίσκει όμως ο μπαγάσας μου λέτε; Αφήστε που τον έχω κάνει χρυσό να μου πεί για πολύ γνωστή μοντέλα, πρώτης γραμμής που πήγε να του πουλήσει ένα porn home-video και δε μου λέει τίποτε...Που θα πάει...θα το μάθω απ' αλλού και τότε...κάηκες...
gossip-tv.gr