Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η Miranda Kerr γυμνή!

Eπίγειος... άγγελος



 


Γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret και σύζυγος του ηθοποιού Orlando Bloom, η Miranda Kerr είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της χρονιάς.

Η 28χρονη καλλονή από την Αυστραλία, που δε σταματά να φωτογραφίζεται, αυτή τη φορά πόζαρε ολόγυμνη στο φακό του γνωστού φωτογράφου μόδας Chris Colls, «ανάβοντας» φωτιά στους θαυμαστές της.

Για τη διάσημη καλλονή, πάντως, που είναι και μητέρα ενός αγοριού, πάνω από όλα, όπως και η ίδια έχει πει, έρχεται η οικογένειά της και μετά το μόντελινγκ.
protothema.gr

Αλ. Παλαιολόγου: Ο Μαζωνάκης... και η πρόταση γάμου

Η εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου



 


Για το γάμο της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη, αλλά και για τον κουμπάρο τους, Γιώργο Μαζωνάκη, μίλησε -μεταξύ άλλων- η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου. 

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η ηθοποιός δήλωσε: «Παντρευτήκαμε τον Οκτώβρη αλλά τον ήξερα πολλά χρόνια. Δεν είχε περάσει η ιδέα του γάμου από το μυαλό μας, γιατί ο καθένας είχε τη δική του ζωή, τη δική του οικογένεια.... Το γάμο τον κάναμε πραγματικά επειδή θέλαμε να κάνουμε γάμο. Είχαμε τη χαρά και τον ενθουσιασμό και το κάναμε… Δεν έχει αλλάξει τίποτα από πριν. Όταν ζεις και με έναν άνθρωπο πριν δεν αλλάζουν κάτι τα στέφανα. Είμαστε 2,5 χρόνια μαζί…».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν ο ένας ζηλεύει τον άλλο, η πρωταγωνίστρια των «Βασιλιάδων» απάντησε: «Όχι ιδιαίτερα, είμαι πολύ χαλαρή. Ούτε ο άντρας μου ζηλεύει, κι αυτός είναι χαλαρός».

Παράλληλα, αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου: «Δεν έγινε καμιά επίσημη πρόταση με μονόπετρα και τέτοια… Είχαμε στο μυαλό μας να συμβεί και είχαμε βγει ένα βράδυ με τον Γιώργο τον Μαζωνάκη και μας ρώτησε πότε θα παντρευτούμε και έτσι προέκυψε».

Για τον Γιώργο Μαζωνάκη, είπε: «Ο Γιώργος με τον άντρα μου ήταν πολλά χρόνια φίλοι. Τον ήξερα από παλιά αλλά δεν είχαμε τέτοια στενή φιλία και δέσιμο. Τώρα έχουμε δέσει. Τον έχω αγαπήσει πολύ, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και τον θεωρώ οικογένεια. Είναι πολύ γλυκός και έντιμος»..protothema.gr

Γιατί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν κάνει ακόμη παιδί;

Δε θα γίνει ακόμη μαμά



 


Είναι εκρηκτική, είναι σέξι, είναι ταλαντούχα και ζει έντονα την κάθε της στιγμή!  Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που μίλησε στο περιοδικό «Hello» για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Θέλω να αρχίσω να πιστεύω ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός γιατί αλλιώς δε βλέπω να έρχεται κάποιο σύντομα», είπε η ηθοποιός και τραγουδίστρια και εξήγησε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες οικονομικές προϋποθέσεις ούτε έχω απόθεμα ψυχής που χρειάζεται για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο»..protothema.gr

Ροτσίο Γκουιράο Ντίαζ και τα μυαλά στα κάγκελα

Καύσωνας…



 
 



Όχι μόνο τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB σε κάθε της εμφάνιση στο Dancing with the stars της Αργεντινής, αλλά όπως φαίνεται άλλωστε, είναι ικανή να εκτοξεύσει και τον υδράργυρο στα ύψη…

Το εκρηκτικό μοντέλο Ροτσίο Γκουιράο Ντίαζ, έχει φανατικό κοινό στη χώρα του τάνγκο και εκτός από το πλούσιο βιογραφικό της στην τηλεόραση, δηλώνει και φανατική του ποδοσφαίρου αλλά και οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς…<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Aym9JRCeK8s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
protothema.gr

Nina Agdal: Topless ο «άγγελος» της Victoria’s Secret

Νέο… αίμα



 


Στο φωτογραφικό φακό του Rick Delgado πόζαρε ο «άγγελος» της Victoria’s Secret, Nina Agdal. Η 19χρονη Nina κατάγεται από τη Δανία και θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο μόντελινγκ, ενώ έχει γίνει γνωστή για τις φωτογραφήσεις της με μαγιό και εσώρουχα.

Η Nina κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να συμπεριληφθεί στη λίστα των «αγγέλων» της Victoria’s Secret, ενώ πρόσφατα αντικατέστησε τη Gisele ως πρόσωπο της «Calzedonia».

Ο σέξι «άγγελος» ποζάρει topless αποδεικνύοντας ότι το... 'χει!
protothema.gr