Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Leopard ΠΑΝΤΟΥ αυτό το χειμώνα!


Την πρώτη θέση σε όλες τις πασαρέλες κατέκτησε φέτος η leopard τάση στα ρούχα. Φορέστε το άφοβα γιατί όχι μόνο το προτείνουν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές, αλλά αποτελεί και το απόλυτο must της σεζόν 2011-2012.

To leopard φέτος θα είναι ΠΑΝΤΟΥ. Και όταν λέμε ΠΑΝΤΟΥ, το εννοούμε! Από παπούτσια τσάντες και ομπρέλες, μέχρι παλτό, φούστες, σακάκια, φορέματα, μπλούζες και παντελόνια. Θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ακόμα και σε αποχρώσεις του κόκκινου!

Προσοχή ωστόσο, γιατί η leopard τάση είναι must αλλά αν δεν φορεθεί έξυπνα, θα καταλήξετε να μοιάζετε περισσότερο με ζώο της ζούγκλας παρά σικάτη και μοδάτη.
Ο οίκος Gucci για παράδειγμα προτείνει την leopard τάση στα παλτό ώστε να είστε λαμπερή καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι σχεδιαστές Dolce&Gabbana απ΄την άλλη, σας παρακινούν να επιλέξετε τα leopard μάξι φορέματα αν θέλετε να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή σε μια βραδινή έξοδο.

Κοντά leopard σακάκια με μαύρες έντονες λεπτομέρειες αλλά και σέξι κοντά φορέματα με μεγάλη βάτα λανσάρει ο Balmain, για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2011-2012.

Τέλος, ο Cavalli επιλέγει φέτος να κάνει τη διαφορά στο leopard προτείνοντας τα έντονα χρώματα όπως για παράδειγμα το κόκκινο που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά.
Προσοχή: Αν επιλέξετε να αγοράσετε leopard φόρεμα, καλό είναι να λάβετε υπόψιν σας τόσο το σχήμα του σώματος σας, όσο και το ύψος σας. Αν για παράδειγμα τα έχετε τα κιλάκια σας, επιλέξτε μεγαλύτερα leopard prints.

Aν πάλι είστε… μικροκαμωμένη διαλέξτε τα μικρότερα leopard prints.Και επειδή τα αξεσουάρ σε μια εμφάνιση κάνουν ΠΑΝΤΑ τη διαφορά, ο οίκος Hermes "έρχεται" με leopard φουλάρια, και ομπρέλες. Ωστόσο μην το παρακάνετε με τα leopard αξεσουάρ και αποφύγετε μαζί με leopard ρούχα να φορέσετε ασορτί βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια και τα τοιαύτα.

Tέλος, να θυμάστε πως το leopard συνδυάζεται με πολύ συγκεκριμένα χρώματα. Επιλέξτε το μαύρο, το άσπρο και το μπεζ ώστε να το ταιριάξετε και ν΄αποφύγετε τα στιλιστικά…
star.gr