Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Γεννήθηκε αγόρι, έκανε επιτυχία ως κορίτσι και έρχεται στην Ελλάδα για συναυλίες!


Είναι το πιο σέξι κορίτσι στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Κι ας μην γεννήθηκε κορίτσι.... Η Nomi Ruiz και το συγκρότημα της, οι Jessica 6 έρχονται από την Νέα Υόρκη σε λίγες μέρες για τρεις μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο.


Τα πάντα στους Jessica 6 γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτι, μοντέλο, αλλά κυρίως τραγουδίστριά τους, η οποία αν και είναι τρανσέξουαλ, βλέπει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες.

Ποιος θα μπορούσε να καταλάβει την πραγματικότητα, αν έβλεπε «ανυποψίαστος» το βιντεοκλίπ για το hit-single 'White Horse' που τόσο πολύ ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι;

Όταν κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος ρώτησε την Nomi αν έχει κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου, αν είναι δηλαδή τρανσέξουαλ και όχι ας πουμε κάτι άλλο, εκείνη απάντησε με ένα λοξό βλέμμα λέγοντας: Γιατί; Μήπως θα κάνουμε σεξ μαζί;

Κι όμως, η Αμερικανίδα Nomi Ruiz, η. πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με την ιστοσελίδα the new gay, μπορεί να αποφεύγει να μιλάει για τον εαυτό της, ξέρει όμως να τραγουδάει και μάλιστα εξαιρετικά.

H Nomi και οι Jessica 6 θα εμφανιστούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Koo Koo Live στην Αθήνα, την Παρασκευή 23/9 στο Clo-Cielo στη Ρόδο και την Κυριακή 25/9 στον Όμιλο στη Θεσσαλονίκη। Αν θες να την δεις απο κοντά, μπορείς να βρεις εισιτήρια με 15 ευρώ (Ticket House - Aθήνα) Ταμείο: 20 ευρώ.

.tlife.gr