Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Από συνοδός πολυτελείας… πρόεδρος ομάδας

Η τρελή πορεία της Carolyn Still



http://img.protothema.gr/357E3224637354BDFD5F0009692B53F1.jpg
Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών, αλλά η Βρετανίδα Carolyn Still έχει καταφέρει να δει και να κάνει πολλά στη ζωή της. Σε αυτή την ηλικία είναι ήδη πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Βρετανίας, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε μέχρι εδώ.

Η Carolyn ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας μέχρι να αποφασίσει να κάνει στροφή στην επαγγελματική της ζωή και να εργαστεί για μεγάλους οίκους μόδας όπως ο Bulgari και ο Gucci. Ως συνοδός ήταν πολύ… εργατική, καθώς απασχολούνταν σε δύο γραφεία με αποτέλεσμα να εργάζεται νυχθημερόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun. Μάλιστα στο Διαδίκτυο μέχρι πρότινος κυκλοφορούσαν πολύ σέξι φωτογραφίες της στις οποίες η Carolyn έφερε το ψευδώνυμο «Leulla». Ταυτόχρονα με αυτή τη δουλειά σπούδαζε κιόλας πολιτικές επιστήμες και η ίδια λέει ότι αναγκαζόταν να εργάζεται για να πληρώνει τα δίδακτρα. Πηγή μάλιστα δήλωσε στη Sun ότι η Carolyn άφησε εποχή ως συνοδός, αφού διάσημοι πελάτες έπιναν νερό στο όνομα της με αποτέλεσμα γρήγορα να την κάνουν πολύ πλούσια.

Τελικά και μετά από αυτή την πορεία έφτασε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας Mansfield Town FC, θέση που της πρόσφερε ο ισχυρός άντρας της ομάδας John Radford. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η νεαρά κέρδισε τη θέση επειδή ο πάμπλουτος Radford είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά εκείνη σε δηλώσεις της ζήτησε να κλείσουν τα στόματα «γιατί έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της!».