Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η προκλητική φωτογράφηση της Lara Stone

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/94520.jpgreal.gr
Η μικρή Ολανδέζα μεγάλωσε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας και του αντρικού κοινού! Το 28χρονο μοντέλο Lara Stone ανακηρύχθηκε από το αντρικό βρετανικό περιοδικό «GQ» γυναίκα της χρονίας και βάλθηκε να υπερασπισθεί τον τίτλο της με μια άκρως αισθησιακή και προκλητική φωτογράφηση!

Τυλιγμένη μόνο με μια γούνα, η Lara ποζάρει προκλητικά στον φακό και δηλώνει ότι είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί δέχεται επιθέσεις στο διαδίκτυο από Bloggers που την αποκαλούν άσχημη!
Η 28χρονη δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει γυμνή, αντιθέτως μάλιστα! Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της, δεν έχει πρόβλημα με τις topless φωτογραφήσεις, ίσα-ίσα: «Τα στήθη μου τα έχουν δει όλοι. Οι φίλες μου, μάλιστα, λατρεύουν να παίζουν με αυτά»!
Το πιο διάσημο χαρακτηριστικό της είναι τα κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια. Και είναι τόσο σέξι που δεν είναι λίγοι αυτοί που την παρομοιάζουν με την Brigitte Bardot!http://www.real.gr/filescalendar/2011/September/lara/lara5.jpghttp://www.real.gr/filescalendar/2011/September/lara/lara1.jpg