Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η βελτιωμένη «έκδοση» της Nicole Richie

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/95344.jpgΜια εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη Nicole Richie εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο σε παραλία του Μεξικό. Η 30χρονη celebrity εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της όταν – φορώντας ένα μπικίνι σε έντονο μπλε χρώμα- αποκάλυψε μια σιλουέτα γεμάτη καμπύλες!






Οπωσδήποτε , αυτές οι φωτογραφίες αλλά και οι πρόσφατες εμφανίσεις της με ένα μαύρο σέξι μαγιό, βάζουν τέλος στις φήμες που ήθελαν την 30άρα πλέον Nicole , να πάσχει από νευρική ανορεξία.





Αμέσως όμως μόλις αποκαλύφθηκε ή νέα σιλουέτα της 30χρονης celebrity- και μητέρας δύο παιδιών- άρχισαν και οι φήμες ότι η Nicole έκανε και «κάτι παραπάνω» από το να πάρει μερικά κιλά!



Αφορμή για τα ... κοινωνικά σχόλια (κοινώς κουτσομπολιά) στάθηκε το στητό και γεμάτο στήθος της Nicole που πρόβαλε περήφανο μέσα από μπικίνι της!





Όποιος και να είναι πάντως ο πραγματικός λόγος για τις τωρινές καμπύλες της Nicole , η αλήθεια είναι μία: η καινούρια Nicole κερδίζει την παλιά αποστεωμένη εικόνα της με...διαφορά στήθους!
real.gr