Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Χάσαμε την μπάλα» με το κορμί της Patty Orué

Τελικά… τα πέταξε η σέξι οπαδός της Παραγουάης

http://img.protothema.gr/DABA87ED77F6FF75FDE81E87FDECF033.jpg
 
Η νέα «βασίλισσα» του Copa America 2011 ακούει στο όνομα Patty Orué και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί πιστά τα βήματα της Larissa Riquelme. Και οι δυο εκρηκτικές ξανθές κατάφεραν να γίνουν από άγνωστες, γνωστές τόσο με τις sexy εμφανίσεις τους στην κερκίδα, όσο και με τα… καμώματά τους.

Η ξανθιά διάδοχος επισκίασε τη συμπατριώτισσά της Larissa στην αναμέτρηση της Παραγουάης με τη Βραζιλία, γιατί γενικώς… δίνει πιο πολλά στο φακό και κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην εξέδρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την εμφάνισή της έξω από το γήπεδο «Mario Alberto Kempes» της Mendoza.

Η χυμώδης Παραγουανή, η οποία εργάζεται ως τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, έχει συνυπάρξει σε πολλά event με τη Larissa Riquelme, με πιο πρόσφατη ίσως την κοινή τους «καυτή» εμφάνιση σε ένα σόου στο φετινό καρναβάλι.Ωστόσο, η ίδια φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους. «Εγώ είμαι ξανθιά!», δήλωσε χαρακτηριστικά σε έναν Βραζιλιάνο που την απαθανάτιζε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του.

Η Patty φωτογραφήθηκε και για το γνωστό μεξικάνικο ανδρικό περιοδικό «H» στο τεύχος Σεπτεμβρίου. «Αισθάνθηκα αρχικά άβολα επειδή είμαι ντροπαλή. Ο φωτογράφος είναι διάσημος και έχει πάρει μέρος σε αρκετές φωτογραφήσεις celebrities, οπότε ήταν κάτι που αποτέλεσε πρόκληση για μένα. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης μεταμορφώθηκα σε μία μοιραία γυναίκα, έβγαλα τον σέξι εαυτό μου και αισθάνθηκα ωραία που το έκανα» τόνισε η Orué.