Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μ. Σολωμού: Γιατί έλαβε λουλούδια και είναι χαρούμενη;

Φωτό: © Πέτρος Χόντος
.tlife.grΗ θεατρική παράσταση ''Μις Τζούλια'' με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού, τον Μάξιμο Μουμούρη και την Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, ανεβαίνει για μία ακόμα φορά στο θέατρο ''ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ'' -για 30 μόνο παραστάσεις- και μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δημοσιογραφική πρεμιέρα.

Το TLIFE απαθανάτισε λοιπόν, την Μαρία Σολωμού, καθώς αποχωρούσε από το θέατρο. Φανερά ευδιάθετη και χαλαρή, πόζαρε στον φακό του TLIFE! Xαμογελαστή και με ροκ, σέξι ντύσιμο η Μαρία έφυγε κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη από κόκκινα άνθη...

Υπόθεση

Ο ανελέητος και λυσσαλέος πόλεμος αρσενικού και θηλυκού τοποθετημένος σε μια εποχή επίσης έντονων συγκρούσεων και ριζικών αλλαγών.

Η επέμβαση και η αλλαγή του Μάρμπερ είναι ότι μεταφέρει τη δράση της τραγωδίας του Στρίντμπεργκ, «Δεσποινίς Τζούλι», από την κουζίνα ενός αρχοντικού στη Σουηδία του 1888, όπου διαδραματίζεται το πρωτότυπο, στην κουζίνα μιας αριστοκρατικής έπαυλης στα περίχωρα του Λονδίνου στις 26 Ιουλίου του 1945, τη βραδιά που το Αγγλικό Εργατικό Κόμμα κέρδισε τις πρώτες μετά τον πόλεμο εκλογές με μια σαρωτική νίκη σ’ ολόκληρη την Αγγλία, που έμεινε στην ιστορία.

Η αριστοκράτισσα Τζούλι (Μαρία Σολωμού), ο υπηρέτης/σοφέρ Τζον (Μάξιμος Μουμούρης) και η μνηστή του/μαγείρισσα Χριστίνα (Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου) βρίσκονται μέσα στη λαίλαπα της πάλης των τάξεων αλλά και της ανελέητης σύγκρουσης αρσενικού και θηλυκού.