Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Flash back στη ζωή της εκρηκτικής Adriana Lima

Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα


http://img.protothema.gr/316026EB029191DDE066ABF6D8C52542.jpg
Η Adriana Lima είναι ένα από τα πιο γνωστά και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981 στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας και σε ηλικία 6 ετών ο πατέρας της εγκατέλειψε την ίδια και την μητέρα της. Της ίδιας δεν της αρέσει να σχολιάζει το γεγονός και λέει ότι αυτό την έκανε πιο δυνατή.

Σε ηλικία μόλις 11 ετών έλαβε μέρος σε παιδικό διαγωνισμό όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση. Πέντε χρόνια αργότερα μετακομίζει στη Νέα Υόκρη και υπογράφει συμβόλαιο με το Elite Model Management. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς και σε ηλικία 16 ετών περπάτησε στο σόου της Anna Sui και έγινε το βασικό πρόσωπο της Anna Molinari. Από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι άγγελος της Victoria’s Secret.

Η εκρηκτική Andriana έχει λάβει μέρος όλα αυτά τα χρόνια σε κολεξιόν πολλών οίκων μόδας όπως: Ralph Lauren, Vera Wang, John Galliano, Emporio Armani, Fendi, Alexander McQueen και Valentino σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι.

Το 2001 έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη παίζοντας στην ταινία «The Hire: The Follow» στο πλευρό των Mickey Rourke και Clive Owen. Φήμες έλεγαν ότι το 2002 είχε αρραβωνιαστεί τον Lenny Kravitz.

Δείτε βίντεο από του 2003 όταν η Adriana ήταν το βασικό πρόσωπο των καλλυντικών της Maybelline.



Η βραζιλιάνα καλλονή έχει φωτογραφηθεί σε όλα τα περιοδικά μόδας ενώ οι μετοχές στο χώρο του μόντελινγκ άρχισαν να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερα από τις συμμετοχές της σε επιδείξεις μόδας της Victoria’s Secret. Το 2006 έκανε μια δήλωση η οποία είχε συζητηθεί. Παρά το γεγονός ότι τα ταμπλόιντς της χρέωναν τη μια σχέση μετά την άλλη η ίδια δήλωνε: «Εγώ είμαι ακόμα παρθένα!»

Τον Απρίλιο του 2007 το περιοδικό People την είχε στη λίστα του με τους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του πλανήτη ενώ τον Ιούλιο της ίδια χρονιάς βρέθηκε στη λίστα του Forbes ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.


Στην προσωπική της ζωή το 2008 άρχισε να βγαίνει με τον μπασκετμπολίστα των Minnesota Timberwolves Marko Jaric, τον Ιούνιο του ίδιου έτους αρραβωνιάστηκαν, στις 14 Φεβρουαρίου του 2009 παντρεύτηκαν και τον Μάρτιο του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Εκανε μια παύση για να απολαύσει τη μητρότητα και από 2010 επανήλθε και συνεχίζει να σαρώνει στις πασαρέλες και να αυξάνει τα μηδενικά του τραπεζικού της λογαριασμού!

Δείτε φωτογραφίες από την πλούσια καριέρα της Adriana लीमा
https://lh6.googleusercontent.com/-UZOPBZvN7BE/ToqFYMdnYEI/AAAAAAAAKEQ/y83RifVbpCM/alima_10nov10_vs.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-4O8v1Iaop-E/ToqFVGZLJrI/AAAAAAAAKDs/xXxQdHNNGwc/alima_07victoria_bra.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-1e72ZL3SsC8/ToqFXtYFbPI/AAAAAAAAKEI/Cfqty8-JofI/alima_10jun_vs.jpg