Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο έρωτας για τον γιο του Καντάφι της κόστισε...

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/102811.jpgΗ Βανέσα Χέσλερ έγινε γνωστή το 2008 από τη συμμετοχή της στην ταινία “Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες”. Από εκείνη της στιγμή όλοι πρόσεξαν καλύτερα την ξανθιά καλλονή και το κασέ της ανέβηκε θεαματικά, με την ίδια να αναλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, αξίας πολλών εκατομμύριων.





Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ήταν η πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας της μεγαλύτερης τηλεφωνικής εταιρείας στον κόσμο, της Telefonica.



Μέχρι χθες. Γιατί χθες η διοίκηση του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού της έδειξε την πόρτα της εξόδου. Ο λόγος; Ο μυστικός της έρωτας με τον γιο του Μουαμάρ Καντάφι, Μουτασίμ, ο οποίος εκτελέστηκε από τους αντικαθεστωτικούς την ίδια μέρα με τον πατέρα του.



Σε συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό “Diva et Donna” η εκρηκτική σεξοβόμβα αποκάλυψε το μυστικό της ειδύλλιο με το γιο του Λίβυου δικτάτορα, αλλά μίλησε και θετικά λόγια για το πρώην καθεστώς στη Λιβύη.



Η Χέσλερ αποκάλυψε ότι με τον Μουτασίμ Καντάφι έζησε ένα φλογερό έρωτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα τόνισε ότι ήταν η… “μυστική αραβωνιαστικιά” του. Και όλα αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτγοράφων.



Εξέφρασε μάλιστα και τη θλίψη της για την πτώση του καθεστώτος Καντάφι και κατηγόρησε τη Γαλλία και τη βρετανία ότι δεν γνωρίζουν τι λάθος έκαναν που χρηματοδότησαν τους αντάρτες.



Τι το’ θελε κι αυτή να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά της, που τόσο καλά έκρυβε τόσο καιρό. Με το που έσκασε η συνέντευξη στην εταιρεία Telefonica και στις θυγατρικές της Alice και Oz σήμανε σε συναγερμός και αμέσως ανακοίνωσαν τη διακοπή τη συνεργασία τους με τη Χέσλερ.

Ο έρωτας λοιπόν της στοίχισε μερικά εκατομμυριάκια της Βανέσας. Έχασε και τον καλό της με τραγικό τρόπο… Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Πηγή: Star
real.gr