Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η σεξολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχω κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά μου»

Η σεξολόγος της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Έχω κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά μου»gossip-tv.grΣτις καθημερινές απορίες της Ελένης Μενεγάκη -που επί σειρά ετών έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών της- τελευταία έχουν προστεθεί και πολλές που έχουν να κάνουν με τη σεξουαλικότητα του ανθρώπου! Ίσως γι’ αυτό να βρίσκεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή της, η Ειρήνη Χειρδάρη, η sex editor που καταφέρνει να τα βγάζει πέρα με τις… περίεργες απορίες της Ελένης και όχι μόνο!
Όπως είναι λογικό, η γυναικεία φύση της σε συνδυασμό με το επάγγελμά της, δίνουν τη δυνατότητα στην Ειρήνη Χειρδάρη να αποκτάει σταδιακά το δικό της κοινό. Κι όχι μόνο το αντρικό, όπως μπορεί να υποθέτει κανείς! Όπως η ίδια λέει στο gossip-tv, δέχεται πολλά mail από γυναίκες που την παροτρύνουν να συνεχίσει να τις συμβουλεύει δημοσίως, ενώ την έχει εκπλήξει η αντιμετώπιση των ανδρών που αρχικώς, τη σέβονται και δεν την αντιμετωπίζουν μειωτικά, δευτερευόντως, δεν επικοινωνούν μαζί της για να τη ρίξουν στο κρεβάτι, αλλά επειδή θέλουν να δεχθούν μια έμπειρη, γυναικεία συμβουλή.
Πώς όμως αποκτήθηκε αυτή η εμπειρία; Όπως μας λέει η Ειρήνη: «Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι μια sex editor μπορεί να γράψει καλά για το σεξ από εμπειρίες. Η δουλειά μου βασίζεται σε έρευνες και πολύ διάβασμα πάνω στην ανθρώπινη ψυχολογία και την σεξουαλικότητα. Παρακολουθώ καθημερινά δεκάδες σεξολόγους».
Βέβαια, το δικό της ρόλο παίζει και η εμπειρία φυσικά, γι’ αυτό και η γνωστή σεξολόγος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι έχει κοιμηθεί με γυναίκες ψάχνοντας την σεξουαλικότητά της, προτού καταλάβει ότι είναι καθαρά straight. Προφανώς, δεν το μετάνιωσε ποτέ, αφού είναι της άποψης πως στο σεξ, δεν υπάρχουν όρια αρκεί να το θέλουν και οι δύο!
Κι επειδή το σεξ είναι ίσως το πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας, η Ειρήνη Χειρδάρη δημιούργησε το δικό της site στο οποίο υπάρχουν έρευνες, άρθρα και στήλες για ό,τι μπορεί να απασχολεί κάποιον συναισθηματικά και σεξουαλικά. Εκτός από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα όμως, για πιο άμεση επαφή, έχει δημιουργηθεί και η τηλεφωνική υπηρεσία Dr. Love στην οποία η Ειρήνη και συνεργάτες της συμβουλεύουν για το σεξ, το γάμο και τις σχέσεις γενικότερα.
Βέβαια, το συγκεκριμένο εγχείρημα γίνεται μάλλον σε λάθος εποχή, αφού κάποιος πρέπει να είναι "άνετος" για να καλέσει σε γραμμή που χρεώνει ανά λεπτό. Η sex editor της Μενεγάκη «απολογείται» λέγοντας πως: «έφερα τον κόσμο ανάποδα για να βρω την χαμηλότερη χρέωση. Δεν υπάρχει όμως τηλεφωνική εταιρία που να δουλεύει με χρέωση μικρότερη. Από την άλλη όμως, η αλήθεια είναι ότι η τηλεφωνική συνεδρία βγαίνει πολύ πιο φτηνή από την κανονική συνεδρία γιατί οι σύμβουλοι σχέσεων δεν στέκονται στην ανάλυση, αλλά προχωρούν κατευθείαν στην συμβουλευτική. Ωστόσο συνεχίζω να ψάχνω μείωση στις χρεώσεις, γιατί οι φοιτήτριες αναγνώστριές μου δυσκολεύονται να πάρουν τηλέφωνο».
Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Χειρδάρη έχει βάλει την υπογραφή της στο πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο σεξ για άντρες, το βιβλίο με τίτλο «69 μαθήματα σεξ»। Ίσως εκεί να κρύβονται και μερικά μυστικά για το πώς μπορεί να κατακτήσεις μια… σεξολόγο, αν και η ίδια τονίζει πως της αρέσουν οι... «hot άντρες, οι ανοιχτόμυαλοι, ευγενικοί και δοτικοί»!