Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μια Χαβαγιάνα αγάπησα

Η Grace Park δεν είναι απλά ο λόγος για να δεις Hawaii Five-O. Είναι ο λόγος για να μεταναστεύσεις στη Honolulu.

Κατ' αρχάς να σε ενημερώσω ότι υπάρχει μια νέα version του Hawaii 5-0 η οποία προβάλλεται εδώ και δύο σεζόν στην Αμερική. Ο ΣΚΑΙ δείχνει αυτή τη στιγμή κάποια επεισόδια της πρώτης σεζόν. Αρκετά όμως με αυτά. Περνάμε στο θέμα μας. Την Grace Park.

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1516954.ece/BINARY/original/grace_park_7.jpgΑς ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το όνομά της στη σειρά είναι Kono (και έχει σώμα γκόμενας που θα ήθελες να έχεις στο λύκειο). Είναι αστυνομικός (με βλέμμα και παρουσιαστικό αρκετά εξωτικό ώστε να προκαλεί το συνηθισμένο στις Ελληνίδες μάτι). Ανήκει στην ομάδα ειδικών αποστολών του Steve McGarrett (και ευτυχώς για εμάς έχει κάνει μια sexy φωτογράφηση στο Maxim).

Δεν είναι η πιο ωραία γκόμενα που έχεις δει. Και το ξέρει. Αλλά είναι όλος αυτός ο συνδυασμός σώματος, βλέμματος, σκιστού ματιού και χαβανέζικης διάθεσης που σε κάνει να θες να δεις και να ξαναδεις το Hawaii Five-O. Για την ακρίβεια δεν είναι καν Χαβανέζα αλλά καναδή γεννημένη στην Αμερική. Και δεν μας νοιάζει από που απέκτησε τα σκιστά της μάτια. Αρκεί που τα έχει.

http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/article1516948.ece/BINARY/original/grace_park_3.jpgΤι; Δεν σου αρέσει και πολύ; Είναι λίγο ξενέρωτη και πουριτανή στη σειρά; Στο τρίτο κιόλας επεισόδιο της πρώτης σεζόν, η Kono φοράει μια κόκκινη ρομπίτσα και σερβίρει σε ένα prive event. Ναι, αυτή η γυναίκα, έτσι ντυμένη, θα ήθελες να σου σερβίρει τον καφέ σου κάθε πρωί. Κι ας σου έβαζε όσους κοριούς ήθελε στο σακάκι. Ειδικά αν έβγαζε τη ρόμπα και κυκλοφορούσε όπως στη φωτογράφηση του Maxim.

Στη σειρά την ψιλολιγουρεύεται ο Danny (Scott Caan) αλλά οι φαν της σειράς θα ήθελαν να τα βρει με τον μελαγχολικό πλην γυμνασμένο πανέξυπνο και πανέμορφο – έτσι μας τον πλασάρουν τουλάχιστον - Steve (Alex O'Loughlin). Προς απογοήτευση όλων η Kono το παίζει ανεξάρτητη και ωραία.

Ελπίζουμε πάντως στη δεύτερη σεζόν να ασχοληθεί με κανέναν για να βάλει στο ρεπερτόριό της και κάποιο sex scene που λείπει πολύ. Τι σκατά έκαναν οι παραγωγοί των The Cleaner, The Border, The Immortal και Battlestar Galactica στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα;

Στο Battlestar Galactica μάλιστα η Park έδωσε καλύτερα υποκριτικά διαπιστευτήρια απ' ότι στη νέα σειρά. Εκεί έκανε έναν πολλαπλό ρόλο υποδυόμενη ταυτόχρονα ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ που αντιστέκεται στη ρομποτική του φύση αλλά και τα ρομπότ – κλώνου της. Χαζοί νομίζεις ήταν οι παραγωγοί που κλωνοποίησαν την Park;

Στο Hawaii Five-O δεν σκίζει υποκριτικά. Αλλά μην περιμένεις να ασχοληθεί κανείς με αυτό. Κατέβασε τη σειρά, τσέκαρε την Kono και ονειρέψου να δαμάζεις κύματα μαζί της σε διπλανά surf. Μετά ξύπνα.


oneman.gr