Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες γούσταραν τον Φατσέα»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο protothema.gr


http://img.protothema.gr/3BFCE39C081014E86AFEDB1FD2038B89.jpg
Πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;» στο θέατρο Coronet, πολύ σύντομα θα τον απολαμβάνουμε καθημερινά στη νέα σειρά του Mega «Βασιλιάδες», ενώ στις 3 Ιανουαρίου θα αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα Εμπιστευτικό».

Και μπορεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να είναι από τους τυχερούς του χώρου του , παρόλα αυτά ο ίδιος δηλώνει απαισιόδοξος και απογοητευμένος για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Φέτος πρωταγωνιστείτε στο θέατρο στην παράσταση: «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;». Πείτε μας λίγα λόγια για το ρόλο που υποδύεστε.
Το συγκεκριμένο έργο είναι κάτι ανάμεσα σε θεατρική παράσταση και stand-up comedy. Αφορά στο μονόλογο ενός ανθρώπου που χώρισε πρόσφατα και ψάχνει να βρει το «γιατί», αφού πριν φύγει ρώτησε την κοπέλα του:«Δεν καταλαβαίνω Στέλλα, έχω μπερδευτεί. Τι ακριβώς θέλεις;» και εκείνη του απάντησε: «Μάνο, θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Είναι απλό. Βρες το μόνος σου». Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ανασύροντας στη μνήμη του πέντε διαφορετικές προσωπικότητες -κάθε μία από τις οποίες δίνει τη δική της άστοχη συμβουλή για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων, ο ήρωας της παράστασης προσπαθεί να βρει αυτό ακριβώς: Τι στο καλό θέλουν οι γυναίκες;