Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σέξι φωτο-τιτιβίσματα από διάσημες σταρ!

Σε κοινή θέα…


Για κάποιες σταρ δεν υπάρχουν όρια! Φορούν τα μικροσκοπικά τους μπικίνι, φωτογραφίζονται και ανεβάσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα στο twitter. Σέξι τιτιβίσματα από κυρίες που κάνουν τα πάντα για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Demi Lovato



H ζουμερή Demi ανάρρωνε από μια διατροφική διαταραχή όταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία της με μαγιό. «Παλεύω τόσο σκληρά για να είμαι υγιής και σε φόρμα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα άνετα με το σώμα μου. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη για όσα έχω πετύχει. Θέλω να πω σε όσους παλεύουν με το σώμα τους να προσπαθούν και να έχουν υπομονή».

Aubrey O'Day



Η παρουσιάστρια ριάλιτι εκπομπών Aubrey O'Day σίγουρα δεν νιώθει καμία ντροπή στο να μοιράζεται φωτογραφίες της με μπικίνι με τους φαν της.

Sofia Vergara



Στην καλύτερη φάση της καριέρας της βρίσκεται η Sofia Vergara. Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Modern Family ανέβασε φωτογραφία της με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι από τις διακοπές της τον περασμένο Οκτώβριο στο Μεξικό.

Demi Moore




Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Η 47χρονη Demi Moore – αν και έχει αδυνατίσει πολύ- ανέβασε φωτογραφία της με μαγιό την οποία τράβηξε μέσα στο μπάνιο της.

Lisa Rinna



Η Lisa βάδισε στα χνάρια της Demi ανεβάζοντας και αυτή μια παρόμοια φωτογραφία. «Τόπο στις 47χρονες. Η Demi είναι το είδωλό μου», έγραψε η Lisa.

Adrianne Curry



To υπέροχο μπούστο της σε άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία δείχνει η νικήτρια του America's Next Top Model Adrianne Curry.

Kim Kardashian




Μόνο μια σαν την η Kim Kardashian θα μπορούσε να βάλει μια τόσο σέξι και αισθησιακή φωτογραφία της στο twitter. H Kim ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και φροντίζει πάντα να το παίζει καλά.

Elisabetta Canalis



Κορμί θανατηφόρο διαθέτει η Elisabetta Canalis και το δείχνει όποτε μπορεί μέσα από μικροσκοπικά μπικίνι. Η Ιταλίδα καλλονή κρατάει πάντα σε εγρήγορση τους θαυμαστές της.

Tara Reid



Η Αμερικανίδα ηθοποιός Tara Reid έβαλε φωτογραφίες της στο twitter από τις διακοπές στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο.

Maria Menounos



Η Maria Menounos έχει δηλώσει επανειλημμένως την αγάπη της για τον ήλιο και τη θάλασσα. Η διάσημη τηλεπαρουσίαστρια tweetάρει ηλιοκαμένη και με μαύρο μπικίνι.

Lindsay Lohan



Η Lindsay Lohan στην προσπάθειά της για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς εξαρτήσεις και παραστρατήματα έβαλε στο twitter μια φωτογραφία με πορτοκαλί μαγιό. Μάλιστα υποσχέθηκε πως το νέο έτος δεν θα έχει άλλα δράματα.

Coco




Η σύζυγος του Ice-T, Coco αλλάζει τις φωτογραφίες σαν τα πουκάμισα। Επιλέγει πάντα φωτογραφίες με πολύ αποκαλυπτικά μαγιό τις οποίες έχει περάσει και από το απαραίτητο φώτοσοπ.
.protothema.gr