Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ζέτα Μακρυπούλια: Θέλουμε να κάνουμε παιδιά με τον Μιχάλη!

Η εξομολόγηση στο «Πρωινό mou»


http://img.protothema.gr/DAB5FFACA527F21C1BF981DD4B64527A.jpg

Μια συνέντευξη, πραγματική εξομολόγηση, έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο «Πρωινό mou». Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, αποκαλύπτοντας πως έπειτα από δύο εβδομάδες σχέσης αποφάσισαν να συζήσουν.

«Με γοήτευσε ο τρόπος που με διεκδίκησε, με άφησε άφωνη. Ούτε που κατάλαβα από πού μου ήρθε! Με διεκδίκησε πολύ ωραία, έξυπνα, επίμονα και πολύ μάγκικα», εξομολογήθηκε η Ζέτα.

Διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να της έχει κάνει πρόταση γάμου, η Ζέτα παραδέχθηκε παράλληλα ότι το δαχτυλίδι που φοράει στο χέρι της είναι δώρο του συντρόφου της, λέγοντας συγκεκριμένα. «Το μονόπετρο ήταν ένα δώρο για τον ένα χρόνο σχέσης. Αν είναι να παντρευτώ, θα το πω».

Και η «εξομολόγηση» δε σταματά εδώ… «Με τον Μιχάλη μοιάζουμε τόσο, όσο μπορεί να είμαστε και αντίθετοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Ένα νόμισμα για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζεται και τις δυο όψεις. Έτσι είμαστε κι εμείς. Από τα πιο απλά πράγματα που μπορεί να είναι η συμβίωση. Μένουμε μαζί εδώ και ένα χρόνο. Για' μένα δεν ήταν το πιο εύκολο να μείνω με κάποιον… Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Πιο πολύ ο Μιχάλης... Θα θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδιά. Θα ήθελα να έρθει από μόνο του».