Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Π. Αναστασοπούλου: Η «καυτή» φωτογράφηση και τα 11 τατουάζ!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τολμά τις προκλήσεις… και μας το έχει αποδείξει. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός και τραγουδίστρια των «Μamacita on fire» πόζαρε για το πρώτο τεύχος του περιοδικού «Inked» αποκαλύπτοντας τα έντεκα τατουάζ που κοσμούν το καλλίγραμμο κορμί της!

«Τα tattoοs συμβολίζουν κάτι πολύ σημαντικό που γίνεται στη ζωή μου, κάτι που θέλω να θυμάμαι για πάντα. Το πρώτο μου το "χτύπησα" τη μέρα που έκλεινα τα 18 στις 18 Ιουλίου 1995... Δεν έπρεπε να το δουν οι δικοί μου, δε γούσταραν τη φάση των tattoos, τι ακριβώς σήμαιναν για μένα κι επειδή δεν ήθελαν να τους στεναχωρήσω το έκρυβα για πέντε χρόνια με ένα δαχτυλίδι για να μη φαίνεται», εξομολογήθηκε η ίδια στη συνέντευξή της.

«Στο Dancing μπήκα κατ' αρχήν για να μάθω πατινάζ και δεύτερον επειδή γούσταρα... Το πατινάζ θέλει αφοσίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή της στο «Dancing On Ice».

Μεταξύ άλλων, η σέξι Πηνελόπη μίλησε και για το συγκρότημα της. «Ουσιαστικά το συγκρότημα έγινε για την παρέα, για τους κολλητούς μας. Για να έχουμε την ευκαιρία όταν βγαίνουμε κάπου έξω για ποτάκι και να ακούμε τη μουσική που μας αρέσει. Η μόνη διαφορά είναι ότι τη μουσική την παίζουμε εμείς οι ίδιοι».



Δείτε παρακάτω τη φωτογράφηση...









.protothema.gr