Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Φαίη Σκορδά: Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη και την ενόχλησε;

Η παρουσιάστρια του Mega έβαλε τα πράγματα στη θέση τους




Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Μενεγάκη σε κουβέντα που είχε με τη χθεσινή της καλεσμένη, Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στη «μετακόμισή» της λέγοντας πως στόχος της ήταν να μην κάνει το κλασικό «μεσημεριανό», αλλά να προσαρμόσει τη ζώνη στην οποία μεταφέρθηκε στα δικά της «πρωινά» δεδομένα.

«Το μεσημέρι δεν υπήρχε κάτι σταθερό στο τι θα δει ο κόσμος. Ή επαναλήψεις θα έβλεπες ή προγράμματα πιο “κουτσομπολευτικά”. Δεν είχανε καλεσμένους, δεν είχαν άλλη θεματολογία... Έπαιζε μόνο κουτσομπολιό. Οπότε, αυτό είναι μια διαφορετική πρόταση. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Γιατί μπορεί του χρόνου να γίνουμε πολλοί το μεσημέρι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha συζητώντας με τη Σίσσυ και σήμερα η Φαίη Σκορδά βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει τα λεγόμενα της Ελένης.

«Πάντως εγώ επειδή έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Απ΄την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά ποτέ δεν είχαν ποτέ. Και κοινωνικά, και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει», σχολιάσε η Φαίη, η οποία ήταν για χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του Alter.

Και ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, σχολίασε τη λέξη «κουτσομπολευτικά» της Ελένης, λέγοντας πως τέτοια λέξη δεν υπάρχει και πως η παρουσιάστρια είναι «λεξιπλάστης».

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η Σάσα Σταμάτη, η οποία συμβούλευσε την Ελένη Μενεγάκη να πάρει ένα λεξικό!protothema.gr