Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ζέτα Μακρυπούλια: Η εξωτική φωτογράφηση στις Σεϋχέλλες

Τι λέει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για το στιλ της;




Στις εξωτικές Σεϋχέλλες ταξίδεψε η Ζέτα Μακρυπούλια… και μάλιστα χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το ταξίδι ήταν επαγγελματικό και η όμορφη Ζέτα φωτογραφήθηκε για την collection «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012» της Raxevsky, της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο τα τελευταία έξι χρόνια.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με φόντο ένα μαγευτικό τοπίο, η παρουσιάστρια - μοντέλο πόζαρε στο φακό της γνωστής φωτογράφου και καλής της φίλης, Ρούλας Ρέβη, και οι δυο τους δημιούργησαν ένα άψογο αποτέλεσμα.

«Χαίρομαι πολύ που επιλέξαμε φέτος να πάμε στις Σεϋχέλλες, όπως χαίρομαι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Raxevsky γιατί ετοιμάζουμε κάτι που προσωπικά με ιντριγκάρει πολύ», είπε η ίδια στο περιοδικό «ΟΚ».

Τι λέει όμως ο αγαπημένος της Μιχάλης για το στιλ της; «Αν πάρω κάτι καινούργιο και είναι μέσα στο σπίτι την ώρα που το δοκιμάζω, εννοείται πως θα ρωτήσω πως δείχνει πάνω μου και αν μου ταιριάζει. Όχι, δεν έχω φτάσει μέχρι του σημείου να του στείλω mms πριν βγω στο Dancing with the stars για να εγκρίνει τι θα φορέσω», εξομολογείται, μεταξύ άλλων, η Ζέτα.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από την εξωτική φωτογράφηση της Ζέτας...















.protothema.gr