Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Δήμητρα Ματσούκα και η γυμνή σκηνή

«Είμαι περισσότερο παιδί του θεάτρου»



Η Δήμητρα Ματσούκα που αυτή την περίοδο κάνει πρόβες με παρτενέρ τον Στέλιο Μάινα και σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το «Μια πορνογραφική σχέση» που θα ανέβει σε λίγες μέρες στο θέατρο Αθηνών, μίλησε στο περιοδικό «TV Zapping» για τη σκηνή όπου θα εμφανίζεται γυμνή και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι θέλει να παίξει στην τηλεόραση τη «Μαντάμ Σουσού».

«Το γυμνό το ζητάει το έργο και γίνεται με τεχνικό και διακριτικό τρόπο- δεν έχει τίποτα τολμηρό που θα σοκάρει… Το φέρνουν σιγά σιγά οι εξελίξεις του έργου... Δε μας αφορά να προκαλέσουμε και δε νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν το νομίζω», λέει η ηθοποιός και στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι συζητά θερμά με τον σεναριογράφο και πολύ καλό της φίλο Βαγγέλη Νάσση να παίξει τη «Μαντάμ Σουσού».

«Ήταν μια δική του ιδέα, με κέντρισε κι εμένα πολύ και το κουβεντιάζουμε μήπως προχωρήσει. Για την ώρα δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως από κανάλι, αλλά ελπίζουμε έχοντας κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα η Δήμητρα δηλώνει: «Δεν ανήκω στην τηλεόραση… Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω κάνει μόνο τρεις σειρές। Είμαι περισσότερο παιδί του θεάτρου ξέρεις…».
protothema.gr