Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η Μαίρη Συνατσάκη για τα cupcakes της Δούκισσας και τη Σάσα Σταμάτη

Ποιο γλυκό φτιάχνει στον αγαπημένο της Μύρωνα;



Για το «Master Chef 2», τα πολυσυζητημένα cupcakes της Δούκισσας Νομικού στο «MadWalk», τη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη αλλά και τις ωραίες μηλόπιτες που φτιάχνει στον αγαπημένο της, Μύρωνα Στρατή, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Μαίρη Συνατσάκη.

Αναφερόμενη αρχικά στην πρόταση που της έγινε να παρουσιάσει το δεύτερο κύκλο του «Master Chef», η παρουσιάστρια είπε: «Σίγουρα ήταν πολύ τιμητικό όταν μου το είπαν. Νομίζω ότι είχα παγώσει και δεν το πίστευα… Δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι άλλο πέρα από “ναι”».

Όσο για την ωραία μηλόπιτα που φτιάχνει στον αγαπημένο της, όπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα, η Μαίρη είπε: «Φτιάχνω καλές μηλόπιτες, αλλά κάνω καλύτερα cupcakes».

Και μιας και η κουβέντα έφερα τα cupcakes, όταν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στη σκηνή του «MadWalk», η παρουσιάστρια του Mega είπε δε θα έβγαινε ποτέ στην πασαρέλα όπως η Δούκισσα γιατί δεν είναι μοντέλο. «Η Δούκισσα είναι μοντέλο. Είναι η δουλειά της αυτή. Για μένα θα ήταν αρκετά έξω από τα νερά μου. Είχα αρκετό άγχος για να περπατήσω τα λίγα μέτρα της πασαρέλας μέχρι να φτάσω στο σημείο της παρουσίασης. Πόσο μάλλον να κάνω και ολόκληρο catwalk», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη διέψευσε τις φήμες που τις θέλουν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις: «Μετά την πρώτη εβδομάδα, νομίζω ότι την έχω καταλάβει σαν άνθρωπο και έτσι δέχομαι με ανοιχτές αγκάλες το πείραγμά της। Είναι αυτός ο άνθρωπος η Σάσα. Αυτός που βλέπεις στον αέρα είναι και πίσω από τις κάμερες. Μου έχει πει ότι θέλει να με πειράζει όλη την ώρα. Είναι αυτό το πηγαίο, σατυρικό χιούμορ της που το εκτιμώ πάρα πολύ».
.protothema.gr