Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ειρήνη Μερκούρη: Έζησα το θαύμα!

Η εξομολόγηση στην Τατιάνα Στεφανίδου




Έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, η Ειρήνη Μερκούρη χαμογελά ξανά και περιμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές και το θαύμα που βίωσε, αλλά και όλα τα συναισθήματά της ύστερα από τα δύο χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε.

«Ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε. Είχα πόνους στην κοιλιακή χώρα, είχα κιτρινίσει, λιποθυμούσα από τους πόνους και ό,τι έτρωγα δεν μπορούσα να το κρατήσω», είπε η τραγουδίστρια για να συνεχίσει: «ήταν μια τεράστια κύστη για την οποία περιμένουμε ακόμα τη βιοψία. Θέλω να πιστεύω πως η εξέταση θα είναι καλή γιατί έγινε θαύμα. Το είδα, το ένιωσα και είναι υποχρέωσή μου να το λέω».

Όπως περιέγραψε η ίδια, μετά το χειρουργείο, όταν είχε γυρίσει πια στο δωμάτιο κουρασμένη, την πήρε ο ύπνος. «Έρχεται ο Άγιος Δαυίδ και με ξυπνάει, με ταρακουνάει πραγματικά. Αυτό ακούγεται παράλογο και κάποιοι θα πουν, τι λέει η Ειρήνη. Είναι θέμα πίστης», είπε η τραγουδίστρια, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι με έσωσε η πίστη μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά επίπεδα πίστης στο πώς πλησιάζει τον Θεό».

Μάλιστα δεν έκρυψε το φόβο της, αφού με το που μπήκε στο χειρουργείο το μυαλό της πήγε αμέσως στο κακό, μιας και η μητέρα της «έφυγε» στα 49 της από καρκίνο। «Ο καθένας μπορεί να το σκεφτεί, ακόμα κι αν δεν έχει ιστορικό», ανέφερε η τραγουδίστρια.
.protothema.gr