Σάββατο 21 Απριλίου 2012

«Φλερτάρει» με τα κύματα η Μαριάντα Πιερίδη

Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ
«Φλερτάρει» με τα κύματα η Μαριάντα Πιερίδη
Διαθέτει αναμφησβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Οι κοιλιακοί της έχουν κοσμήσει ουκ ολίγες φορές τα εξώφυλλα περιοδικών και η ίδια φροντίζει με κάθε ευκαιρία να αναδεικνύει τα κάλλη της με sexy στιλιστικές επιλογές. Ο φωτογραφικό φακός του περιοδικού OK! τη συνέλαβε στο Καβούρι, σε μία απομονωμένη παραλία όπου η 39χρονη τραγουδίστρια απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό και το πρώτο της μπάνιο για το φετινό καλοκαίρι. Φανερά ευδιάθετη και αδυνατισμένη δεν έδωσε σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα των ανδρών που βρίσκονταν στην παραλία, ενώ επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο παιχνίδι με έναν... λουόμενο σκύλο.

Ο δεσμός που διατηρούσε επί 7 χρόνια με τον επιχειρηματία Δημήτρη Καμενίδη έλαβε τέλος και εδώ και 3 μήνες η γοητευτική τραγουδίστρια είναι και πάλι μόνη. Μάλιστα τον έρωτά της για τον επιχειρηματία τον είχε «χαράξει» στο χέρι της, σε ένα τατουάζ με μία κερασία και τα αρχικά του ονόματός του. Και ενώ ζούσαν ήδη σαν παντρεμένοι και ο γάμος ήταν στα άμεσα σχέδιά τους, τελικά οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Παρόλα αυτά η Μαριάντα Πιερίδη έχει επιλέξει να αφήσει οριστικά στο παρελθόν ότι την πληγώνει και να ακολουθήσει μία νέα πορεία στην ερωτική της ζωή.

Βγαίνει έξω τα βράδια, διασκεδάζει με φιλικές παρέες και θυμάται ξανά τα καλά της εργένικης ζωής. Και ενώ πέρυσι τέτοια εποχή απολάμβανε τα μπάνια της σε παραλίες της Αττικής μαζί με τον πρώην αγαπημένο της, φέτος το καλοκαίρι θα την βρει μόνη αλλά έτοιμη για νέες περιπέτειες. 
«Ο Δημήτρης έχει κάτι που δεν το έχω συναντήσει ποτέ σε άλλον άντρα. Θυμίζει ιππότη, κάτι που σπάνια συναντάει μια γυναίκα στα σύγχρονα αρσενικά», είχε εξομολογηθεί το Μάιο του 2006 στο «OΚ!» η τραγουδίστρια για τον άνθρωπο που στεκόταν συνεχώς στο πλευρό της. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους...

Οι φιλανθρωπικές ευαισθησίες ενός «sex symbol»
 
Το κορμί της κολάζει και Αγίους, η ίδια όμως φροντίζει να δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι εκτός από μία όμορφη γυναίκα διαθέτει και ευαισθησίες. Προ ημερών ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Άλλωστε τα παιδιά ήταν πάντα η μεγάλη της αδυναμία και μπορεί να μην έχει δημιουργήσει ακόμη τη δική της οικογένεια, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι στα άμεσα σχέδιά της, εφόσον βρεθεί βέβαια πρώτα ο κατάλληλος άνδρας. Ανέκαθεν ήταν «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο ενός γάμου. «Μου τα έφερε λίγο τούμπα η ζωή στα προσωπικά και αυτά τα σχέδια (γάμου) αναβλήθηκαν επ΄ αόριστον» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Αυτό τον καιρό προσπαθεί να βρει και πάλι τις χαμένες ισορροπίες και να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη. Την περίοδο του Πάσχα έκανε διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της το Διακοφτό μαζί με τους γονείς της και κάποιους στενούς συγγενείς. Απολαμβάνοντας την οικογενειακή θαλπωρή και τη φροντίδα των δικών της ανθρώπων ανέκτησε δυνάμεις και είναι έτοιμη και πάλι να ζήσει νέες καταστάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Άλλωστε διαθέτει και κορμί για «αμαρτίες» και φωνή για καριέρα...

Φανή Πλατσατούραhttp://newpost.gr