Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Σμαράγδα Καρύδη: «Έφτασα στα πρόθυρα του γάμου»

Γιατί αναβάλλει συνεχώς το γάμο; 

 
Για τους φόβους της, την προσωπική της ζωή και το γάμο που συνεχώς αναβάλλει μίλησε στο περιοδικό «Glow» η Σμαράγδα Καρύδη.

Ξεκαθαρίζοντας ότι προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε λέω τα πάντα, αλλά προσπαθώ να μην είμαι ψεύτικη. Αυτό που δείχνω θέλω να είμαι κιόλας, γιατί βαριέμαι να προσποιηθώ... Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την αισθητική του αποφασίζει τι θέλει να υποδυθεί και πώς να πορευτεί. Και μετά γίνεται αυτό που διαλέγει να υποδυθεί».

Τι είναι αυτό που τη φοβίζει; «Φοβάμαι τη φάση της κατάθλιψης. Το ξεπερνάω δουλεύοντας -η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο. Κι αν βαρεθείς τη δουλειά και σταματήσεις να βάζεις στόχους μπορεί να βουλιάξεις. Γιατί με τα χρόνια που περνάνε αυτό έρχεται και σε βρίσκει πιο συχνά απ’ ότι όταν είσαι 20», είπε.

Για το ενδεχόμενο του γάμου, είπε: «Εφόσον δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Με αγάπησαν άντρες και είχα σχέσεις που θα μπορούσα να το πάω προς τα εκεί. Έφτασα στα πρόθυρα, αλλά ποτέ δεν το ήθελα. Και σε βάζει πολλές φορές ο περίγυρος να σκεφτείς “τώρα με μένα τι θα γίνει”, αλλά η ζωή είναι δικιά μου. Εγώ θα τη ζήσω. Μπορεί να αλλάξει αυτό, δεν έχω θέμα με το γάμο,  γιατί δεσμεύομαι και με φίλους και τις σχέσεις, είμαι πολύ σταθερή, αλλά η αίσθηση της μονιμότητας, ότι υπογράψαμε ένα χαρτί με φρικάρει. Άσε με μόνη μου και δε θα φύγω. Θα μου άρεσε να έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου και να το αναβάλω διαρκώς. Για τα πάντα θα μου άρεσε αυτό, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που έχουμε. Η αναβολή είναι η καλύτερή μου φίλη».

Τέλος, για τη φάση που βρίσκεται τώρα δήλωσε: «Νιώθω ότι είμαι σ’ ένα σταυροδρόμι απολογισμού και του τι θα κάνω από εδώ και μπρος. Τις επιλογές εμείς τις φτιάχνουμε. Δεν ψάχνω για ευκαιρίες, ψάχνω εγώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω»..protothema.gr