Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Ένα βίντεο, σκέτη πρόκληση H Bar Refaeli ολόγυμνη! Τη δική της σειρά εσωρούχων λανσάρει η Bar Rafaeli και είπε να τα διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο: ποζάροντας ολόγυμνη!

Η Bar γύρισε ένα ασπρόμαυρο διαφημιστικό βίντεο για να προμοτάρει τα εσώρουχά της, στο οποίο κυκλοφορεί ολόγυμνη, παίζει στην μπανιέρα της, καπνίζει πούρο και άλλα πολλά…

Τα εσώρουχα του διάσημου μοντέλου διακρίνονται για την απλότητα και την άνεσή τους, καθώς όπως λέει η ίδια θέλει οι γυναίκες να μη νιώθουν άβολα όταν τα φοράνε.

Η 27χρονη είναι δραστήρια και πολυάσχολη καθώς εκτός από τα εσώρουχα που λανσάρει, έχει και το δικό της σόου στη Γερμανία που λέγεται «Million Dollar Shooting Star».

Οσο για την προσωπική της ζωή; Από τότε που χώρισε με τον Leonardo DiCaprio (με τον οποίο είχαν επί 6 χρόνια δεσμό), προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της αρχικά με τον αθλητή και χρυσό ολυμπιονίκη Shaun White και στη συνέχεια με τον επιχειρηματία από το Ισραήλ David Fisher. Καμία σχέση όμως δε λειτούργησε και η πανέμορφη Bar αυτό το διάστημα είναι μόνη…