Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Oι 15 επώνυμοι που θα «χορέψουν» στον πάγο!


newpost.gr
Oι 15 επώνυμοι που θα «χορέψουν» στον πάγο!
Tις τελευταίες δέκα μέρες, δεκαπέντε διάσημοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και τις αντοχές τους πάνω στον πάγο, διεκδικώντας μια θέση στο νέο τάλεντ σόου του ANT1, «Dancing on ice» που ξεκινάει το Νοέμβριο.

Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα πολλών celebrities που έχουν έρθει σε επαφή με την παραγωγή του σόου. Ωστόσο τώρα παραθέτουμε ολοκληρωμένη τη λίστα και με τους δεκαπέντε διάσημους που κάνουν τον τελευταίο καιρό πρόβα με τα παγοπέδιλά τους, διεκδικώντας το εισιτήριο για το δημοφιλές σόου.

Συναντάμε παρουσιάστριες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και αθλητές. Οι δεκαπέντε σταρς είναι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Πάμελα, Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής), Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια), Shaya και ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια.

Πολύ σύντομα θα κριθεί ποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τα παγοπέδιλα και από τους δεκαπέντε, θα προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα λάβει μέρος στο «Dancing on ice».




Πηγή: yupi.gr