Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αυτός φεύγει, αυτή έρχεται…;

Τα παράπλευρα «οφέλη» μιας πιθανής παραίτησης


http://img.protothema.gr/F28039B05C6E47BB67B065527EEB523F.jpg
Αν τελικά όντως τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Θωμάς Ρομπόπουλος υποβάλλει την παραίτησή του, τότε ο ανδρικός πληθυσμός των εδράνων της Βουλής (και όχι μόνο) θα έχει ένα πολύ καλό λόγο για να παρακολουθεί ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου.

Η κυρία Μαίρη Ακριβοπούλου, γνωστή από τα «Κρυφά Μονοπάτια» του Μανούσου Μανουσάκη, είναι πιθανή αντικαταστάτρια του κ. Ρομπόπουλου, σε περίπτωση βέβαια που αρνηθεί τη θέση η πρώτη επιλαχούσα κυρία Βούλα Τεκτονίδου.

Η πανέμορφη ηθοποιός είχε γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από το σήριαλ που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 πριν από μερικά χρόνια και είχε κερδίσει κυρίως τις καρδιές των αρσενικών τηλεθεατών… Η πρόταση για να ‘κατέβει’ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ λέγεται πως της είχε γίνει από τον ίδιο τον κ. Γιώργο Παπανδρέου όταν είχαν γνωριστεί πριν μερικά καλοκαίρια σε οικογενειακό θέρετρο…

Γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης, στις τελευταίες εκλογές κατάφερε να αποσπάσει περισσότερες από 14 χιλιάδες ψήφους, δεν κατάφερε όμως να εκλεγεί. Λέτε και αυτή τη φορά που φτάνει στην πηγή να μην καταφέρει να πιει νερό; Η τύχη της ως βουλευτής, θα κριθεί από το κατά πόσον η κυρία Βούλα Τεκτονίδου, που είναι και η πρώτη επιλαχούσα, αλλά και δραστηριοποιούμενη στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφια Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης, αρνηθεί να καταλάβει τη θέση του κυρίου Ρομπόπουλου, στην περίπτωση που ο νυν βουλευτής παραδώσει την έδρα του και δεν προχωρήσει στην ανεξαρτητοποίησή του!