Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ξανά μαζί Νεσχάν – Ζαννής

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/99039.jpgΜια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν το γνωστό μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ και ο γνωστός επιχειρηματίας Φραντζέσκος Ζαννής.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει στα μέσα του καλοκαιριού, όμως -όπως φαίνεται- δεν είχε ξεπεράσει ο ένας τον άλλον, κι έτσι το λαμπερό ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, για να γιορτάσουν την επανασύνδεσή τους, πρόσφατα έκαναν ένα ταξίδι αναψυχής στο Μιλάνο.

«Είναι και πάλι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η Νεσχάν θα μείνει στη Μύκονο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οπότε θα τελειώσουν τα επαγγελματικά του Ζαννή με το μαγαζί του» δηλώνει στην «Espresso» άτομο από το οικείο περιβάλλον του ζευγαριού.

Το ζευγάρι ήταν περίπου ένα χρόνο μαζί όταν στα μέσα του καλοκαιριού πέρασε κρίση στη σχέση του, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Δεν είχε προηγηθεί κάποιος τσακωμός ούτε είχε μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, απλά είχαν αποφασίσει από κοινού να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Ωστόσο, ο χωρισμός δεν κράτησε για πολύ, αφού τελικά ο έρωτάς τους αποδείχθηκε δυνατός και έγινε η επανασύνδεση. Όσον αφορά την επισημοποίηση της σχέσης τους, είναι κάτι που προς το παρόν δεν το σκέφτονται καθόλου.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr
real.gr