Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η Ροζάριο βουτάει στα... χαρακώματα!

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97641.jpgΗ Ροζάριο Ντόσον είναι η τελευταία σέξι πολεμίστρια του Χόλιγουντ, και αυτό είναι και το concept της νέας φωτογράφησής της για το περιοδικό «Max», σύμφωνα με την Espresso.

Η 32χρονη ηθοποιός τολμά να μιλάει για τις προσωπικές της μάχες, αλλά και να προκαλεί με δημιουργίες τέχνης που χαρακτηρίζονται «αυστηρά ακατάλληλες για ανηλίκους»! Ενδεικτικό της αχαλίνωτης καλλιτεχνικής της έκφρασης είναι το γεγονός ότι η τελευταία της δημιουργία είναι ένα τεράστιο αιδοίο από το οποίο βγαίνει άρωμα τριαντάφυλλου...



Πρόκειται για το έργο που ετοίμασε η όμορφη σταρ για το φεστιβάλ «Burning Man», που γίνεται κάθε χρόνο στην έρημο της Νεβάδας. Η σέξι ηθοποιός παίρνει μέρος σε αυτό εδώ και πέντε χρόνια και πάντα φροντίζει να εντυπωσιάζει με τα έργα της.

Γενικότερα η Ντόσον, παρά το γεγονός ότι έχει εμφάνιση που από μόνη της είναι αρκετή, φροντίζει να καλλιεργεί και το μυαλό της. Λατρεύει το διάβασμα και στον ελεύθερο χρόνο της προτιμά να διαβάζει έργα του Ερμαν Εσε.

Όσον αφορά την καριέρα της, έχει αφήσει το στίγμα της δυναμικής πρωταγωνίστριας χάρη στον ρόλο της στο «Sin City», αλλά και στο «Death Proof» του Κουέντιν Ταραντίνο. Εύκολα μπορεί να τη φανταστεί κανείς βουτηγμένη στα αίματα, να κρατά πιστόλι και να τρέχει να ξεφύγει από αυτούς που την κυνηγούν. Χωρίς όμως να χάνει ποτέ τη θηλυκότητά της.



Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό μίλησε για τα προσόντα της. Είναι υπερήφανη για το στήθος της και τα χείλη της, αλλά αποκαλύπτει ότι θα προτιμούσε να έχει μεγαλύτερα οπίσθια και προσθέτει ότι καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει πιο πλούσιες καμπύλες.

Το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ και με τις φιλανθρωπίες। Μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη μαμά και τον αδερφό της, αφού ο πατέρας της τους εγκατέλειψε όταν γεννήθηκε εκείνη, νιώθει τυχερή -όπως λέει- όχι επειδή κερδίζει πολλά λεφτά, αλλά επειδή μπορεί να παίζει και παράλληλα να βοηθάει τους ανθρώπους.
real.gr