Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αστέρια μπροστά στη γυμνή αλήθεια

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97622.jpgΔυναμική απάντηση στο «Sports Illustrated» και την ειδική ετήσια έκδοση Swimsuit Edition δίνει το «Espn» με το «Body Issue». Μία ειδική έκδοση με εξίσου εντυπωσιακές αθλήτριες φωτογραφημένες γυμνές.

Στην έκδοση αυτή φωτογραφίζονται, εκτός από γυναίκες, και διάσημοι αθλητές όπως τους γέννησε η μητέρα φύση, παρουσιάζοντας τα καλοσμιλεμένα κορμιά τους.Η φετινή έκδοση του «Espn», «Body Issue», κυκλοφόρησε χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες προς τέρψη του φιλοθεάμονος ανδρικού κοινού.



Ανάμεσα στις αθλήτριες που φωτογραφήθηκαν γυμνές ξεχωρίζουν η τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών Χόουπ Σόλο, που είναι από τις πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένες, η τενίστρια Βέρα Ζβονάρεβα και η πανέμορφη πρωταθλήτρια του σερφ Στεφ Γκίλμορ.





«Είναι εντυπωσιακό πόσα όμορφα κορμιά υπάρχουν στον χώρο του γυναικείου αθλητισμού και είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ο κόσμος δείχνει πλέον ενδιαφέρον», υπογραμμίζει η Χόουπ Σόλο η οποία συμμετέχει και στο σόου Dancing With the Stars.



Η επίσης εντυπωσιακή Στεφ Γκίλμορ δηλώνει ιδιαίτερα ντροπαλή αλλά δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή για να καταπολεμήσει τις αναστολές της.





Το εγχείρημα του περιοδικού έχει τόσο μεγάλη απήχηση ώστε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει η τρίτη έκδοση στα social media κυκλοφορούν λίστες με αθλήτριες που θα ήθελαν να τις δουν γυμνές οι Αμερικανοί τον επόμενο χρόνο.





Από τους αθλητές που δέχθηκαν να επιδείξουν φέτος το γυμνασμένο σώμα τους ξεχωρίζουν ο μπασκετμπολίστας Μπλέικ Γκρίφιν, ο πυγμάχος Σέρτζιο Μαρτίνες και ο μαραθωνοδρόμος Ράιαν Χολ.
.real.gr
ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr