Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Τα διατροφικά μυστικά της Μενεγάκη...παρά την κυτταρίτιδα


Εμείς εδώ στο blog μας αποκαλύψαμε για πρώτη φορά την αρετουσάριστη εικόνα της Ελένης Μενεγάκη. Κι επειδή δεν έχουμε εμμονές και κολλήματα πραμένουμε εδώ, αυτή την φορά για να σας αποκαλύψουμε τα διατροφικά μυστικά της. Βεβαίως μπορει να έχει δίπλα της τον Παπαλαζάρου, ο οποίος είναι ένας απο τους καλύτερους της πιάτσας και να ενημερώνεται, η 40άρα παρουσιάστρια...ωστόσο κάνει πολλές ατασθαλίες. Αν στα παραπάνω προσθέσετε ότι βαριέται πολύ να κάνει γυμναστική καταλαβαίνετε γιατί η κυτταρίτιδα, είναι εμφανής. Μάλλον κάτι παραπάνω απο εμφανής! Η Διατροφολόγος των Celebrities Σοφία Παπικινού αποκαλύπτει...
"Τι και αν έχει περάσει τρείς εγκυμοσύνες, η σιλουέτα της γλυκιάς Ελένης παραμένει "τηλεοπτική" με συχνές αυξομειώσεις βάρους εύρους 2-3 κιλών. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της παρουσιάστριας ; Ο εξαιρετικός μεταβολισμός της αλλά και η πειθαρχία που δείχνει όταν παρεκκλίνει του ιδανικού της βάρους.
Σε περιπτώσεις "συναγερμού" λοιπόν η όμορφη Ελένη ακολουθεί το παρακάτω καθόλα υγιεινό και διατροφικά σωστό διαιτολόγιο. Ξεκινώντας τη μέρα πίνει τον αγαπημένο της διπλό καπουτσίνο με αφρόγαλα με ζαχαρίνη και για πρωινό επιλέγει γιαούρτι άπαχο με δημητριακά ολικής άλεσης ή βρώμη και φρέσκα φρούτα. Ενδιάμεσα λίγο πρίν πάει στο στούντιο συνηθίζει να τρώει 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 2 μπισκότα πορτοκαλιού που τα φτιάχνει η ίδια. Για μεσημεριανό επιλέγει να φάει πριν το γεύμα τη μισή σαλάτα ώστε να χορτάσει με μικρότερη ποσότητα και ύστερα 1 μερίδα μακαρόνια με κιμά που είναι και το αγαπημένο της γεύμα ή 1 σαντσουιτς με τορτίγια ολικής άλεσης ή χορτόσουπα. Για βραδινό επιλέγει κοτόπουλο φιλέτο ή ψάρι ή άπαχη μπριζόλα συνδυασμένα με σαλάτα ωμών ή βραστών λαχανικών. Φυσικά αν προκύψει ένα βραδινό γεύμα σε κάποιο εστιατόριο το μεσημεριανό της αποτελείται από μία σαλάτα με μία φέτα ψωμί. Πίνει πάρα πολύ νερό για να ξεγελάει την πείνα της κα να χορταίνει πιο εύκολα. Τέλος μια φορά την εβδομάδα δίνει στον εαυτό της το "ελέυθερο" να φάει σουβλάκι ή πίτσα βλέποντας την αγαπημένη της εκπομπή που δεν είναι άλλη από το Αλ Τσαντίρι News.
Μήπως ήρθε η ώρα να παραδειγματιστείτε και εσείς και ακολουθήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής;;
gossip-tv.gr