Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Με... πρόβατο σε εκπομπή η Lady Gaga!

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/81241.jpgΜε τη συνοδεία ενός... προβάτου εμφανίστηκε η Lady Gaga σε σόου της βρετανικής τηλεόρασης. Ο πλέον ασυνήθιστος παρτενέρ, που δεν ονομάζεται Ντόλι αλλά... Κέβιν, συνόδευσε την εκκεντρική Lady Gaga στο τηλεοπτικό σόου του Τζόναθαν Ρος.

Ο Κέβιν...έδειξε από την αρχή πως δεν είναι φίλος των τηλεοπτικών στούντιο και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή. Προς τι όμως το πρόβατο; Ήταν μια παρωδία του τελευταίου βιντεοκλίπ της Lagy Gaga , του «You and I», στο οποίο η ποπ σταρ ερωτεύεται έναν αγρότη από τη Νεμπράσκα.

Μόνο η Lady Gaga θα μπορούσε να συνδυάσει το καταπράσινο σύνολο, τα τακούνια των 30 πόντων και το καπέλο του βασιλικού σχεδιαστή Φιλιπ Τρέισι με το σανό. Για αυτό και ο οικοδεσπότης του σόου φρόντισε γι’ αυτό να την κομπλιμεντάρει, λέγοντας ότι μοιάζει με σέξι Κέρμιτ, τον βάτραχο του Μαπετ Σόου.

Η Gaga βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και λίγες ημέρες για την προώθηση του νέου της άλμπουμ και κάθε της εμφάνιση είναι πιο ακραία από την προηγούμενη. Δικαίως οι βρετανικές ταμπλόιντ αναφέρουν, πως μετά την είσοδό της στο τηλεοπτικό πλατό παρέα με τον Κέβιν, θα έπρεπε να μετονομαστεί από Lady Gaga σε Lady Μπε-Μπε....real.gr