Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οικογενειακές φωτογραφίες αλλιώτικες από τις άλλες

Σέξι, ενοχλητικό ή προκλητικό;


http://img.protothema.gr/2C9BFC642ADCEFF5CDB5A865DEB4799A.jpg
Αλήθεια πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η βιομηχανία της για να πουλήσει το προϊόν της; Η εταιρεία εσωρούχων «The Lake And Stars» απέδειξε πως μπορεί να φτάσει αρκετά μακριά για να πετύχει αυτό που θέλει.

Ετσι λοιπόν στην τελευταία της καμπάνια είχε την «έμπνευση» να βάλει μαμά και κόρη να ποζάρουν μαζί στο φακό φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.

Η μητέρα και η 19χρονη κόρη της δεν δίστασαν να ποζάρουν ακόμα και σε προκλητικές στάσεις. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτό είναι σέξι ή ενοχλητικό ή προκλητικό.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας πάντως αναφέρουν ότι οι δύο κυρίες δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα αλλά δύο γυναίκες της διπλανής πόρτας που ζουν σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόκρη.

Η υπεύθυνη της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας τόνισε: «Πρόκειται για δύο συνηθισμένους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να προκαλέσουμε το κοινό αίσθημα. Δεν είναι κάτι που σοκάρει ή προκαλεί». Το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη καμπάνια δεν πέρασε απαρατήρητη γιατί ακόμα και η αρνητική διαφήμιση αποδίδει.
https://lh5.googleusercontent.com/-xWH8W-YhEnE/TsCd5qeGNTI/AAAAAAAATZE/5PwkIbv-9C4/s440/momda3.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-fBxjx9N_S_Q/TsCd5zTNv9I/AAAAAAAATZM/Y5jnpkYMAIs/s634/momda2.jpg