Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Νέα hot φωτογραφία της Scarlett Johansson!

Κι άλλη διαρροή στο Διαδίκτυο…


http://img.protothema.gr/0CA68E3D11D488C86F5793C6C0B09D48.jpg

Με δηλώσεις και συνεντεύξεις προσπαθεί η Scarlett Johansson να ξεπεράσει το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, ωστόσο μία νέα διαρροή έρχεται να την ταράξει ξανά.

Ο ίδιος hacker λοιπόν ξαναχτύπησε και ανέβασε στο Ιντερνετ ακόμα μία φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού που δείχνει από πολύ κοντά ένα από τα πολύ δυνατά της σημεία.

Η φωτογραφία έχει «κλαπεί» από το κινητό της τηλέφωνο και όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της όλες οι σέξι πόζες της προορίζονταν για τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds.



H 26χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair» του Δεκεμβρίου είπε για τις περιβόητες γυμνές φωτογραφίες της: «Αυτές οι φωτογραφίες κλάπηκαν από το κινητό μου. Τις είχα στείλει πριν από τρία χρόνια στον πρώην σύζυγό μου Ryan Reynolds. Δεν ήταν κάτι κακό με αυτό. Δεν είχα σκοπό να γυρίσω πορνό. Αν και πάλι δεν θα ήταν κακό. Ηταν πάντως δύσκολο και ένιωσα πολύ άβολα με όλο αυτό».
https://lh5.googleusercontent.com/-vlNl98oxyIY/TrBC4FvIDdI/AAAAAAAAOmc/nIOVwSaDvxg/s552/Scarlett%252520Johansson%2525203.jpg