Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Το σπορ του μέλλοντος;


Στο ημίχρονο του Super Bowl κάθε χρόνο, κάποιος γερασμένος ροκ σταρ παίρνει τη σκηνή και τραγουδάει για τους θεατές που εκείνη την ώρα γεμίζουν αποθέματα σε πατατάκια και αναψυκτικά. Όχι για όλους όμως. Γιατί για έναν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό φανατικών του σπορ (και του ωραίου φύλου επίσης), η μοναδική εναλλακτική στο ημίχρονο είναι μία: Το Lingerie Bowl. Δηλαδή, το Super Bowl με εσώρουχα. Ναι, είναι αυτό που φαντάζεσαι.


Διαφημιστικό για το Lingerie Bowl Commercial by denny_ghost

Για 35 λεπτά, 14 γυναίκες στέκονται η μία απέναντι από την άλλη, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, και κάνουν τάκλιν, αγκαλιάζονται, σπρώχνονται, τρέχουν, και γενικώς υπάρχουν. Αυτό από μόνο του δηλαδή θα ήταν σούπερ, πόσο μάλλον αν συνοδεύεται και με μπάλα.

Δηλαδή πραγματικά, είναι να απορείς. Αυτό είναι το concept του αιώνα. Γυναίκες και μπάλα. Γιατί δεν το είχε σκεφτεί κάποιος ως τώρα;

Τελοσπάντων, το σκέφτηκε αυτός εδώ ο κύριος, Mitch Mortaza τον λένε, και είναι ο ήρωάς μας.


Στιγμιότυπα του Lingerie Bowl του 2011 στο Λας... by denny_ghostΌπως είναι φυσικό, η ιδέα γρήγορα επεκτάθηκε, και από έναν αγώνα ανά σεζόν, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί ολόκληρο ξεχωριστό πρωτάθλημα με μια ντουζίνα ομάδες, πλέι-οφ, και φυσικά το δικό τους Super Bowl.

Να πώς μοιάζει μια MVP του Lingerie Bowl.

Και να πώς μοιάζουν τα στιγμιότυπα ενός αγώνα Lingerie Bowl.

Λαμπρά. Καθόλου παράξενο λοιπόν που αυτή η λίγκα μοιάζει να αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα στον υπόλοιπο κόσμο από το ίδιο το American Football που τη γέννησε: Εκτός από τον δεδομένο Καναδά, το LFL (Lingerie Football League ντε) ξεκινάει στην Αυστραλία την ερχόμενη άνοιξη και -κάθεσαι;- στην Ευρώπη το 2014. Οι πρώτες ομάδες θα είναι στη Βαρκελώνη, τη Φρανκφούρτη, το Μάντσεστερ και το Δουβλίνο.

Να προτείνω και μια καταπονημένη Αθήνα;

Τελοσπάντων, αυτό είναι μακρινό ούτως ή άλλως. Αυτό που προέχει είναι πως αυτά τα παιχνίδια πραγματοποιούνται, συμβαίνουν γύρω μας ρε αδερφέ, εδώ έχει και πρόγραμμα και βαθμολογίες και οι αγώνες διεξάγονται σε κανονικά γήπεδα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανακοινώθηκε πως στο half-time show του φετινού Super Bowl θα τραγουδήσει η Madonna. Ναι, καλά. Εμείς ξέρουμε τι θα βλέπαμε στο ημίχρονο.

oneman.gr