Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τελικά την πήρε την εκπομπή η Δούκισσα!

Και το όνομα αυτής… «Laugh Attack» στον ΑΝΤ1


http://img.protothema.gr/45B9960E3120980F26BB83F2FB53473F.jpg
Το 2011 δεν ήταν και τόσο ευνοϊκό για την Δούκισσα Νομικού, καθώς η εκπομπή «Lifestyle» στο Alter «έπεσε» θύμα των απρόσμενων εξελίξεων στο σταθμό και από την άλλη, το Mega αναγκάστηκε να βάλει το «Just the 2 of us» στο συρτάρι, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Σε αντίθεση με το «άτυχο» 2011 το νέο έτος της έφερε ένα απρόσμενο δώρο, δηλαδή μια εκπομπή και μάλιστα στον ΑΝΤ1. Το μεσημέρι Τρίτης, μετά το ραντεβού που είχε η παρουσιάστρια με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού, κ. Γιάννη Λάτσιο, έδωσαν τα χέρια για την εκπομπή «Laugh Attack» .

Πρόκειται για μια χιουμοριστική εκπομπή που θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από παλιές εκπομπές του σταθμού του Αμαρουσίου. Πιο συγκεκριμένα, από την εκπομπή «Μπαμ» του Χρήστου Φερεντίνου, το «Ταξί» του Μάρκου Σεφερλή, αλλά και την εκπομπή «Στην Μπρίζα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, από τις οποίες θα επιλέγουν τα πιο επιτυχημένα στιγμιότυπα .

Μαζί με την γοητευτική Δούκισσα θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που τον έχουμε γνωρίσει τηλεοπτικά στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» στο Μega, αλλά και στο «Ellate» με την Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται από την ερχόμενη Παρασκευή στις 10.00 μ.μ. και πρόκειται να χαρίσει στιγμές γέλιου εκτός απροόπτου.