Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους Το στριπτίζ της Madonna για την Malala Yousafzai!

Τον πιο ακατάλληλο τρόπο επέλεξε η Madonna για να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για την βάναυση απόπειρα δολοφονίας εναντίον της 14χρονης Πακιστανής Malala Yousafzai η οποία πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στον ώμο από το καθεστώς των Ταλιμπάν.  

Η 54χρονη τραγουδίστρια μετά τα σχόλια για τον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος και τις αλλεπάλληλες «τσίτσιδες» εμφανίσεις της σε συναυλίες και event έκανε στριπτίζ επί σκηνής το οποίο αφιέρωσε στο άτυχο κορίτσι.

Η Madonna σε συναυλία της στο Λος Αντζελες έδειξε τα οπίσθιά της στο κοινό και εξέφρασε την συμπαράστασή της στην Malala.

«Το 14χρονο κορίτσι που πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από τους Ταλιμπά με έκανε να κλάψω. Οι Ταλιμπάν απλά σταμάτησαν το λεωφορείο της και την πυροβόλησαν. Καταλαβαίνετε πόσο αηδιαστικό και παράλογο είναι όλο αυτό;».

Μάλιστα η τραγουδίστρια κάλεσε το κοινό της να προστατέψει τα δικαιώματα των γυναικών που υποφέρουν. Και δεν σταμάτησε εκεί. Αφού τραγούδησε για την Malala της αφιέρωσε και ένα στριπτίζ… Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.