Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Ανακαλύφθηκε τυχαία στο Facebook Ταραχή προκαλεί η Ελληνο-ιταλίδα «Belen»

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την Belen Rodriguez από την Αργεντινή που «σαρώνει» στην γειτονική Ιταλία με τις καυτές εμφανίσεις της, όμως εδώ και λίγες ημέρες ένας κλώνος της αναστατώνει τα νερά της ιταλικής βιομηχανίας του θεάματος.

Η ελληνο-ιταλικής καταγωγής Sofia Valleri με τις εντυπωσιακές αναλογίες, τα μακριά σκούρα μαλλιά και τα εκφραστικά μάτια γοήτευσε από την πρώτη στιγμή τους υπευθύνους γνωστής εταιρίας με κοσμήματα που την εντόπισαν τυχαία στο Facebook.

Η 22χρονη Σοφία λοιπόν, ζήτησε από μια καλή της φίλη να την φωτογραφίσει , έπειτα «ανέβασε» τις λήψεις στο προφίλ της και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η εμπειρία της με το μόντελινγκ, ενώ τώρα όλοι μιλούν για την «Ελληνίδα θεά».

«Η περιπέτειά μου στον κόσμο της μόδας, γεννήθηκε τυχαία. Από τότε ξεκίνησαν να φτάνουν οι προτάσεις για δουλειά», είπε σε συνέντευξή της.

Πίσω όμως από την αψεγάδιαστη εικόνα, υπάρχει ένα «κανονικό» κορίτσι που σπουδάζει Νομική, ακολουθώντας τα βήματα της Ελληνίδας μητέρας της που είναι δικηγόρος, ανησυχεί για την οικονομική κρίση και εργάζεται ως μεταφράστρια για να κερδίσει τα προς το ζην.

«Λατρεύω την Νομική και δεν είναι τυχαίο που γράφτηκα στο Πανεπιστήμιο του Τρεβίζο. Όμως δε θέλω να γίνω δικηγόρος. Είναι ένα επάγγελμα που σε εξαντλεί σε απορροφά πλήρως. Εγώ αντιθέτως θέλω να γίνω σύζυγος και μητέρα. Οι πασαρέλες και τα καλλιστεία; Δε μου αρέσουν. Δε με ικανοποιούν», είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Il Messaggero.

«Είμαι μόνη μου. Νιώθω καλά, διασκεδάζω, έχω πολλούς φίλους, αλλά και διάθεση να ερωτευθώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι τύπος που κάνω περιστασιακές σχέσεις, θέλω να βρω τον σωστό άνθρωπο, έναν άνθρωπο με ενδιαφέρον που να θέλει να κάνει πράγματα», συμπλήρωσε.

Δεν ξέχασε μάλιστα να αναφερθεί στην ελληνική της καταγωγή, αλλά και στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα. Δήλωσε λοιπόν πως «έχω αρνηθεί πολλές δουλείες που είχαν ενδιαφέρον, οι οποίες όμως εξαιτίας του φόρτου και των απαιτήσεών τους δε θα μου άφηναν χρόνο για να συνεχίζω τις σπουδές μου. Γνωρίζω τέλεια τα ελληνικά και συνεχίζω να εργάζομαι ως μεταφράστρια. Μου αρέσει, είμαι υπερήφανη για την ελληνική μου καταγωγή. Αν δεν ήταν έτσι η οικονομική κατάσταση, δε θα δίσταζα να μετακομίσω στην Ελλάδα».