Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χριστίνα Γεωργοπούλου: Σε ποιόν και γιατί καταθέτει μήνυση το μοντέλο


Παρασκευή βράδυ και σε γνωστό δικηγορικό γραφείο στην Πάτρα διακρίνουμε την περσινή αναπληρωματική Miss Πελλοπόνησος Χριστίνα Γεωργοπούλου με την μητέρα της. Σκοπός της επίσκεψης των δύο γυναικών δεν είναι η διευθέτηση οικογενειακού ζητήματος, αλλά η εντολή στον δικηγόρο να καταθέσει μήνυση σε πολύ γνωστό manager μοντέλων. Μάλιστα για την αξιοπιστία της μήνυσης η Χριστίνα έχει στα χέρια της τα τηλέφωνα τριών φίλων της οι οποίοι και καταθέτουν ενόρκως τους ισχυρισμούς τους. Τι συνέβη;
Το κορίτσι εδώ και δύο εβδομάδες δέχτηκε στο κινητό τις απειλές και μηνύματα απο άγνωστά άτομα τα οποία την καλούσαν να τους "εξυπηρετήσει". Κι όταν εκείνη αρνιόταν, βρίζοντας, οι καλούντες απειλούσαν τόσο την δική της ζωή όσο και τνω οικείων της. Το παιχνίδι χόντρυνε, αλλά η Χριστίνα δε "μάσησε" κι αποφάσισε να κινηθεί νομικά. Ψάχνοντας την λύση στον γρίφο διαπίστωσε πώς πίσω απ' όλα αυτά κρυβόταν γνωστός manager μοντέλων, ο οποίος επεδίωξε να την κατακτήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Όταν το μοντέλο αρνήθηκε εκείνος έσπειρε βρώμες και φήμες πώς το μόλις 20 ετών μοντέλο έχει "κακές παρέες" που την εκμεταλεύονται. Ένα χυδαίο ψέμα!

Ποιός είδε την Χριστίνα και δεν την φοβήθηκε. Όταν μάλιστα τους ισχυρισμούς αυτούς τους μετέφεραν στην οικογένειά της...άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον manager αλλά και την ίδια την Χριστίνα τότε ο γρίφος λύθηκε...Η Χριστίνα στοχοποιήθηκε άδικα απο τον ηλικιωμένο manager αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Συνενοήθηκε με τους μάρτυρές και όπως πληροφορήθηκα αύριο το πρωϊ η μήνυση της θα κατατεθεί στην Εισαγγελία Πατρών. Είναι ίσως η εξαίρεση στον κανόνα. Και το γράφω έτσι καθώς οι περισσότερες υποκύπτουν στις υποσχέσεις και τα "θέλω" των και καλά μυημένων στο κύκλωμα του modelling. Ίσως η αντίδραση της να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι με αρχές παιδεία και αγωγή, εφόδια που απέκτησε απο τους γονείς της. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν λένε πώς απο μικρό παιδί δεν της έχει λείψει τίποτε.. Συνήθως οι κοπέλες που παρασύρονται απο το παραμύθι είναι κορίτσια απο χαμηλά κοινωνικά στρώματα με τεράστιο έλλειμμα παιδείας και ανατροφής. Και η Χριστίνα δεν ανήκει σε αυτή την "φυλή".
Ραντεβού στα δικαστήρια λοιπόν...
gossip-tv.gr