Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Βερόνικα Βασιλείου: Η Playmate που έγινε αγρότισσα


Ζηλεύω. Και ζηλεύω πολύ τις γυναίκες εκείνες αλλά και τους άντρες που παρά το γεγονός ότι απολαμβάνουν μιας αναγνωρισιμότητας, μικρής ή μεγάλης δεν έχει καμία σημασία, εντούτοις αντιλαμβάνονται την ματαιότητα κι αποφασίζουν σε μικρή ηλικία να τα παρατήσουν όλα. Ν΄αλλάξουν ζωή. Να φύγουν μακριά απο τα φώτα τις κάμερες τα εφήμερα και να ζήσουν για "πάρτη τους". Αυτό σκέφτηκε η Βερόνικα Βασιλείου, κατα κόσμο Motlova. Το νεαρό μοντέλο απο την Τσεχία που ήρθε στη χώρα μας, πρίν λίγα χρόνια, έφτασε να συμμετάσχει πρίν δύο χρόνια στον διαγωνισμό Playmate και τώρα πιά ζεί σε ένα αγρόκτημα στην Κρήτη...Πώς; Γιατί; Πότε; Όλα ξεκίνησαν...
πρίν οκτώ μήνες όταν μέσω του Facebook γνωρίζει τον Μιχάλη Αρμουτάκη. Ένα νεαρό παιδί απο την Κρήτη ο οποίος την ερωτεύεται σφόδρα. Λίγο καιρό μετά η Βερόνικα καταλαβαίνει ότι οι δουλείες στο modeling πηγαίνουν κατα διαόλου κι αποφασίζει ν΄αφήσει το σπίτι της στην Αθήνα και ν΄ακολουθήσει τον καλό της.
Απο εκείνη την ημέρα, το μοντέλο ζεί μια άλλη ζωή. Πολύ διαφορετική. Χωρίς άγχος μακριά απο όλους κι απ' όλα...χαίρεται την κάθε στιγμή, ασχολείται με τον μπαξέ της, ο χρόνος η μέρα είναι μεγαλύτερη. Αυτά είναι. Τυχερέ Μιχαλιό...που ξυπνάς το πρωϊ και βλέπεις την Βερόνικα να σου φτιάχνει πρωϊνο με φρέσκα βιολογικά προϊόντα απο την αυλή σου...Πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αλλα δεν μπορούν...να ξερες!
gossip-tv.gr