Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Νικόλ Κοτόβος: Μιλά πρώτη φορά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πώς γνωρίστηκαν;
Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το πώς γνωρίστηκαν, την τεράστια προβολή της σχέσης τους από τα ΜΜΕ και για το αν περίμενε να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα στην Ελλάδα μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Νικόλ Κοτόβος.

«Εντελώς τυχαία. Ήμουν με μια φίλη μου, τις πρώτες μέρες που είχα έρθει στην Ελλάδα. Το μαγαζί ακόμα χτιζόταν και είχαμε φτιάξει ένα χώρο που τον χρησιμοποιούσαμε για γραφείο. Τότε ερχόμουν κάθε μέρα και επέβλεπα τις ετοιμασίες. Κάποια στιγμή έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον και γνωριστήκαμε. Χαθήκαμε για πολύ καιρό και μετά από μήνες ήρθε ξανά και μιλήσαμε. Αυτό ήταν», αποκάλυψε η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας σχετικά με τον τρόπο γνωριμίας της με τον παρουσιαστή.

Στην ερώτηση για το αν περίμενε με το που έρθει Ελλάδα να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, απάντησε: «Θα ακούγομαι σαν εκείνον τώρα! Δεν μπορείς να περιγράψεις τα πράγματα με λέξεις και να τα καθορίσεις. Μια φίλη μου, ψυχολόγος, μου έμαθε κάτι καλό. Σε μία σχέση υπάρχουν 3 άνθρωποι: εσύ, εκείνος και η σχέση. Έτσι αν θέλεις η σχέση να επιτύχει, πρέπει να φροντίζεις και τα τρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και πώς να φροντίζεις τον άλλο, ώστε να φροντίσεις μετά και τους δύο μαζί. Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, είσαι χαρούμενη και ισορροπημένη, θα πάρεις κάτι παρόμοιο».

Για την τεράστια προβολή της σχέσης της κι αν αυτό την τρόμαξε, η αγαπημένη του Γρηγόρη είπε: «Δε με τρόμαξε. Ήταν περίεργο. Μέχρι τότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ εγώ τις ζωές των άλλων. Το σοκαριστικό είναι ότι στην Ελλάδα γνωρίζουν όλοι για όλους. Στην Αμερική δεν ξέρεις με ποια είναι ο τάδε παραγωγός. Κανείς δεν ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων».

Θα σκεφτόταν άραγε ποτέ μια τηλεοπτική πρόταση; «Δε θα έλεγα όχι γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά πώς σου τα φέρνει η ζωή। Δούλεψα στην αμερικανική τηλεόραση για πολλά χρόνια και το ευχαριστήθηκα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι αποκλειστικά σε αυτό που κάνω».
protothema.gr