Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η «καυτή» φωτογράφιση της Veena Malik που αναστάτωσε το Πακιστάν

Ο πατέρας της ζήτησε τη σύλληψή της



Πριν από λίγο καιρό, το διάσημο μοντέλο από το Πακιστάν και ηθοποιός του Bollywood, Veena Malik, είχε προκαλέσει την οργή των συμπολιτών της με την γυμνή φωτογράφηση της για το FHM της Ινδίας.

Μεγάλο σάλο προκάλεσε επίσης η αναγραφή των αρχικών της μυστικής υπηρεσίας του Πακιστάν «ISI» στο μπράτσο της. Μάλιστα, ο πατέρας της και πρώην στρατιωτικός Μαλίκ Μοχάμεντ Ασλάμ, ζήτησε τη σύλληψή της, δηλώνοντας πως την αποκήρυξε αφού «ντρόπιασε την οικογένεια, τη χώρα και το Ισλάμ».

Μετά τις έντονες αντιδράσεις μάλιστα, η Malik ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν πραγματικά γυμνή κατά την διάρκεια της φωτογράφησης καθώς φορούσε εσώρουχα.

Μάλιστα ο δικηγόρος είπε ότι η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ, ενώ υπέβαλε μήνυση κατά του περιοδικού ζητώντας 2 εκατ. δολάρια αποζημίωση για «ηθική βλάβη», ενώ ζήτησε να αποσυρθεί το τεύχος από την αγορά.
Από την πλευρά του, ο εκδότης του ινδικού «FHM», δήλωσε ότι ουδέποτε παραποιήθηκε η φωτογραφία της.

«Έχουμε video από τα γυρίσματα καθώς και τα e-mail που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Η Βίνα μάλιστα ήταν πολύ ενθουσιασμένη με τη φωτογράφηση», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι η ιδέα να γραφτούν τα αρχικά «ISI» ήταν δική του.





protothema.gr