Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για το χαμό του Τσιβιλίκα

Συγκλονισμένη η παρουσιάστρια



Συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Τσιβιλίκα δήλωσε στη χθεσινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό που την είχε βοηθήσει πολύ στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

«Στο δικό μου μυαλό, ο Βασίλης Τσιβιλίκας είναι εδώ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος, τόσο ζωντανός, τόσο ορεξάτος και τόσο κεφάτος δεν είναι πια μαζί μας. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, αλλά θέλω να το ξαναπώ. Στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν πολλές οι φορές που με είχε σπρώξει μέσα στην εκπομπή να μπω, να ξεκινήσω, να μιλήσω. Ειδικά επί Πρωινού καφέ, τον είχα φιλοξενήσει πάρα πολλές φορές, ούτε θυμάμαι πόσες...», είπε η Ελένη με την έναρξη της χθεσινής της εκπομπής, ενώ λίγο μετά προβλήθηκε η τελευταία συνέντευξη του πρωταγωνιστή στην εκπομπή της παρουσιάστριας, η οποία τον φιλοξένησε τον Οκτώβριο του 2010.

Εκεί, προλογίζοντας τον καλεσμένο της, η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Αμέτρητες φορές με είχε συνοδεύσει και με είχε βοηθήσει να ξεκινήσω την εκπομπή. Για την ακρίβεια με έβαζε χέρι χέρι. Ήταν τόσο γλυκός και πραγματικά έχω περάσει υπέροχες στιγμές με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, που είναι σήμερα μαζί μας».