Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Δ. Βανδή: Το ερωτικό κομμάτι με τον Ντέμη κρατιέται με... το σεξ!

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου



 



Για όλους και για όλα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μίλα» η Δέσποινα Βανδή. Για την οικονομική κρίση, την καριέρα της, τα παιδιά της και φυσικά για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη…

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Δέσποινα δεν έκρυψε ότι -όπως όλοι- έτσι κι εκείνη ζορίζεται: «Στη γενιά που μεγάλωσα εγώ, που ήμουν παιδί από πολύ χαμηλή τάξη, ντρεπόμουν που δεν είχα αυτά που είχαν οι άλλοι. Ζοριζόμαστε όλοι και το ομολογούμε απελευθερωμένα πια και έχουμε μια άλλη ψυχολογία», είπε και πρόσθεσε: «Οφείλουμε όλοι να αλλάξουμε κάποια δεδομένα. Εγώ και ο Ντέμης δύο άνθρωποι που ξεκινήσαμε από πολύ χαμηλά, μπορούμε να ζήσουμε και με πολύ λιγότερα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας και αγάπη, τα παιδιά μας να είναι καλά και να έχουμε δρόμο να βαδίζουμε».

Για την επιτυχημένη της καριέρα στο τραγούδι, ανέφερε: «Είχα την ευλογία να κάνω κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Δεν είναι κάτι καταναγκαστικό, είναι κάτι που με γεμίζει και όλο αυτό έφερε επιτυχία, χρήματα και αγάπη από τον κόσμο».

Μάλιστα, αποκάλυψε το λόγο που δεν έχει βαφτίσει τον πεντάχρονο γιο της, Γιώργο. «Επειδή η Μελίνα έκλαιγε πολύ όταν τη βαφτίσαμε, το πέρασα πολύ τραυματικά. Το ένα έφερε το άλλο και, τελικά, είπαμε να γίνει σε μια ηλικία που να καταλαβαίνει και να του πούμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα μυστήριο».

Όσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της και πώς διατηρεί την ερωτική της ζωή με τον Ντέμη Νικολαΐδη ζωντανή έπειτα από τόσα χρόνια που είναι μαζί, η Δέσποινα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια… «με το σεξ, με τι άλλο;»..protothema.gr